Negaidīti rezultāti, pētot, vai svarīgāks ir mobilais telefons vai mīļotais cilvēks

Atkarība no mūsdienu tehnoloģijām ir mūs pilnībā pārņēmusi, tā liecina Nāciju būvniecības apvienības FlexPlus veikts pētījums. 58% cilvēku nespētu ilgāk par vienu dienu izturēt bez viedierīces izmantošanas un tikai 28% spētu izturēt vairāk par 24 stundām, nerunājot ar savu otro pusīti.

Atklājumi veikti, balstoties uz 2000 cilvēku aptauju Apvienotajā Karalistē, un tie liek apšaubīt, vai romantika patiesi vēl eksistē.

No rīta pamostoties, 53% respondentu pārbaudīja jaunumus savā telefonā un tikai vēlāk runājuši ar savu otro pusīti. Ja atbildes sniegušajiem būtu jāizvēlas starp viedtālruņa pazaudēšanu un iepazīšanās gadadienas aizmiršanu, 42% labāk aizmirstu par gadadienu. 66% minējuši, ka jūtas nelaimīgi vai noraizējušies, ja viņiem rokās nav telefona.

Zinātnieki atklāja, ka cilvēki lielu daļu laika pavada, lūkojoties telefona ekrānā. Viedierīces pat tiek ņemtas līdzi uz tualeti un guļamistabu.

Ja tavi ieradumi ir stipri līdzīgi, tu droši vien jūties apmulsis. Nebēdājies, šis pētījums veidots, lai analizētu mūsdienu sabiedrību.

“Šķiet, ka lielākajai daļai sabiedrības prioritāte ir mobilās ierīces izmantošana, nevis laika pavadīšana ar mīļoto cilvēku. Lielākā daļa bez telefona nespētu izturēt vairāk nekā dienu,” apgalvo Dans Kings, eksperimenta vadītājs.

“Tas parāda, cik spēcīgi viedierīces iesakņojušās mūsu kultūrā. Bieži vien tādēļ, ka visa svarīgā informācija tiek glabāta vienā ierīcē.”

Avots: sheknows.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/y00cm6</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment