Pieci Vasilisas Volodinas padomi: kā izvairīties no Merkura retrogrāda perioda zaudējumiem

Retrogrādā Merkura periods atkārtojas vairākas reizes gadā. Tie, kas seko līdzi astroloģiskajai situācijai, zina, ka, pirmajai planētai atkāpjoties no Saules, var ienākt apjukums un apjukums, kā arī dažas aktuālas lietas var izgāzties pavisam.

2022. gadā būs pat 4 retrogrādā Merkura periodi. Otrais darbojas šobrīd un beigsies tikai 3. jūnijā. Jums nevajadzētu būt sarūgtinātam, saka slavenā astroloģe Vasilisa Volodina. Labāk vienkārši sekot padomam – un tad nākamās divas nedēļas varēs iztikt bez zaudējumiem un nepatikšanām.

Kas ir Merkura retrograds

Faktiski tā ir optiska ilūzija, efekts, kas ir pamanāms no mūsu planētas virsmas. No latīņu valodas “retrogrāds” tiek tulkots kā “atgriezties”. Mums šķiet, ka Merkurs ir mainījis virzienu, bet tas ir saistīts ar šīs planētas un Zemes orbītu pozīciju atšķirībām.

Lasi arī: 3 īpašības, kuras visi vīrieši meklē sievietē un nav svarīgi kā tu izskaties! Ilgtermiņa attiecību pamats

Bet astroloģijā šī parādība nav tik nekaitīga. Vasilisa Volodina atgādina, ka katra Saules sistēmas planēta ir atbildīga par noteiktām cilvēka dzīves jomām, un retrogrāda kustība ir funkciju pavājināšanās, lejupslīde, stagnācija.

Merkurs ir atbildīgs par biznesa sfēru, ceļojumiem un komunikācijām, kā arī tehnoloģiju darbību. Tāpēc, planētai atrodoties retro stāvoklī, mēs saskaramies ar problēmām darbā, ceļā,  mēģinot panākt vienprātību utt.

Pieci padomi no Vasilisas Volodinas

1. Atmetiet domu strikti pabeigt lietas līdz 3. jūnijam. Tas nebūs ātri un vienkārši. Labāk pat neko konkrētu neplānot, bet mēģināt noturēties savās pozīcijās.

Pat plūsmas uzdevumi, kurus jūs parasti veicat bez piepūles, prasīs nedaudz vairāk fizisko, garīgo un enerģijas izmaksu. Tā sajūta, kad kaut kas iet “ar čīkstēšanu”. Tas kaitina, un ne tikai jūs, jo iespējamas ievērojamas komunikācijas grūtības, nervi tagad ir uz robežas.

Bet, ja atcerēsities Merkura ietekmi, tad jums būs vieglāk piedot sev un citiem kļūdas un nepareizus lēmumus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment