Pāvels Globa izsaka nopietnu brīdinājumu 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem attiecībā uz Jūnija sākumu

Slavenais zvaigžņu prognožu speciālists Pāvels Globa brīdina, ka tuvākajā nākotnē trīs zvaigžņu zīmēs dzimušajiem jābūt īpaši piesardzīgiem! Vajadzētu vairīties no darījumiem ar lielām naudas summām vai nopietniem lēmumiem. 

Jūnijs (īpaši tā sākums) Lauvām var būs finansiāli ļoti grūts. Viņiem labāk nepirkt dārgus pirkumus un nedoties eksotiskos ceļojumos. Ja atvaļinājums jau ir plānots tuvākajā nākotnē, tad labāk tos pavadīt dzimtajā pilsētā vai kaut kur tuvumā, apciemojot radus vai draugus.

Tāpat sagaidāms, ka nāksies pieņemt svarīgus lēmumus, tomēr Globa iesaka maksimāli novilcināt laiku, un lēmumus vēl nepieņemt.

 

Skorpioniem jūnijā būs jāsaskaras ar virkni lietu, kas prasīs daudz naudas. Ir svarīgi neļaut naudas plūsmai iziet no rokām. Pretējā gadījumā jūs varat zaudēt visu. Jūnijā nevar ņemt citu naudu savām vajadzībām. Piemēram, aizņemies no draugiem.

Tāpat piesardzība jāievēro attiecībā uz mīlestības lietām. Attiecībās labāk nevajag veikt asus un svarīgus lēmumus, bet ļaut situācijai norimties – ieņemiet nogaidošu pozīciju. Jau Jūnija otrā puse būs daudz labvēlīgāka šādiem lēmumiem.

Lasi arī: Katru rītu 30 dienas es tukšā dūšā izdzēru 1 glāzi karsta ūdens; Stāstu, kādas izmaiņas ir notikušas organismā

Dvīņi jūnijā vēlēsies iztukšot visus savus uzkrājumus. Tomēr labāk to nedarīt. Protams, sevi vajag palutināt. Tomēr labāk ir atlikt lielus pirkumus līdz rudenim. Pirmkārt, tas attiecas uz mājokļu, automašīnu un dārgu dārglietu iegādi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment