Andželas Perlas nedēļas horoskops no 2022. gada 16. līdz 22. maijam visām zodiaka zīmēm – brauc lēnāk pār tiltu

Slavenā astroloģe Andžela Perla sastādīja prognozi nedēļai no 2022. gada 16. līdz 22. maijam visām zodiaka zīmēm.

Eksperts vērsa uzmanību uz sarežģīto nedēļas sākumu, kas saistīts ar pilnmēness un Mēness aptumsumu Skorpionā. No kā būtu jāuzmanās katrai zodiaka zīmei, kā arī kā kopumā paies nedēļa, noskaidroja Dzentlmenis.lv  žurnālisti.

 

Pārskats par katru dienu

Jau pirmdien, 2022. gada 16. maijā, Skorpiona zīmē būs Mēness aptumsums. Šis notikums pieliks punktu pavasara aptumsuma koridoram, kas sākās 30. aprīlī, saka Andžela Perla.

Noskaņojums šajā laikā būs, maigi izsakoties, ne pārāk labs. Būs iekšēja posta sajūta un visu darbību un pūļu bezjēdzība. Lai šādā noskaņojumā nepieļautu kļūdas, centies neuzņemties svarīgus projektus un nesteidzies pieņemt lēmumus. Vislabāk ir dzīvot ar cerību un ticību labākai nākotnei.

Otrdiena, 17. maijs, sniegs iespējas pārskatīt iekšējos procesus un uzskatus, pievērsties enerģijas potenciālam un slēptajām rezervēm.

Trešdiena, 18. maijs, ir diena, kad Marss un Neptūns satiekas Zivju zīmē. Šis planētu duets sniegs iedvesmu darbam, īpaši radošumā. Šajā laikā atjaunošana un atjaunošana notiks visās jomās. Tomēr nevajadzētu steigties un sasteigt lietas.

Ceturtdien un piektdien, 19. un 20. maijā, notikumi izvērtīsies labvēlīgi. Nokārtot juridiskās lietas, risinot ieilgušos jautājumus, kas nolikti plauktā.

Sestdiena, 21. maijs, ir Saules laiks Dvīņos un tās savienošanās ar Merkuru retrogrādā.

Svētdien, 22. maijā, būs daudz informācijas. Šis ir skaļu paziņojumu un svarīgu lēmumu laiks. Esiet aktīvs, lai uzzinātu svarīgus faktus par aktuālajiem notikumiem. Tas ļaus jums būt uz veiksmes viļņa.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šī nedēļa labvēlīga atpūtai un dzīves prieku baudīšanai. Iespējamas svarīgas tikšanās ar priekšniekiem – izmantojiet tās maksimāli savā labā. Nedēļas nogales ir laiks interesantām un daudzsološām idejām.

Lasi arī: Pāvels Globa izsaka nopietnu brīdinājumu 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem attiecībā uz Jūnija sākumu

Labvēlīga diena būs piektdiena, bet nelabvēlīgā – trešdiena.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis panākumus spēs gūt tikai ar konsekvenci un pārdomātību, kā arī optimismu un dzīvespriecīgumu. Jūsu popularitāte pulcēs ap sevi domubiedrus un cienītājus. Nepalaidiet garām iespējas, ko Visums jums dos šajā laikā.

Vari būtiski nostiprināt savas pozīcijas gan personīgajā sfērā, gan profesionāli un materiāli. Brīvdienās īpaši uzmanīgi ieklausies savā intuīcijā – tā tevi nepievils.

Piektdiena būs labvēlīga, bet ceturtdiena – nelabvēlīga.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment