Andželas Perlas nedēļas horoskops no 2022. gada 16. līdz 22. maijam visām zodiaka zīmēm – brauc lēnāk pār tiltu

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Astroloģe iesaka Dvīņiem sākt tikai tos gadījumus, kad esat pārliecināts par savām spējām un iespējām. Nevajadzētu uzņemties visu uzreiz un vēl jo vairāk censties visu salauzt, lai to izdarītu jaunā veidā. Dari visu pakāpeniski un neglaimo sev ar ilūzijām. Nelabvēlīga nedēļa nopietniem lēmumiem.

Labvēlīga diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgā – otrdiena.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Veiksme būs labvēlīga Vēžiem. Tomēr, lai saglabātu šo labvēlību, rīkojieties atbildīgi un, pats galvenais, nekavējoties. Brīvdienās kārto sadzīviskus jautājumus un mājas darbus. Pavadiet vairāk laika vienatnē.

Labvēlīga diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgā – pirmdiena.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvām tuvākajā nedēļā būs ļoti grūti sazināties ar citiem. Tevi pārņems nenoteiktība, kas traucēs koncentrēties galvenajiem uzdevumiem. Atpūtieties, jo jums ir pietiekami daudz spēka un iespēju gūt panākumus. Uzmanības centrā būs naudas jautājumi, kuru risināšanā svarīgi būt vērīgam un ņemt vērā katru sīkumu.

Piektdiena būs labvēlīga, bet otrdiena – nelabvēlīga.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām ir lielisks laiks, lai īstenotu savus mežonīgākos un grandiozākos sapņus. Pavadiet vairāk laika ar ģimeni un draugiem. Īpaši brīvdienās.

Labvēlīga diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgā – pirmdiena.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svarus gaida ļoti grūta izvēle. Šonedēļ tev būs daudz iespēju. Galvenais ir tos nepalaist garām un izmantot pareizi. Atcerieties, ka cilvēki ne vienmēr paliek pateicīgi par laipnību.

Ja jums ir grūti atrast pareizo izvēli, meklējiet padomu pie pieredzējušākiem un zinošākiem cilvēkiem. Nesteidzieties, vispirms rūpīgi pārdomājiet un nosveriet visu. Nedēļas nogali veltiet mājsaimniecības darbiem.

Labvēlīgā diena būs otrdiena, bet nelabvēlīgā – ceturtdiena.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpionu pašdisciplīna tuvākajā nedēļā “klibos”. Analizējiet savas darbības un situācijas. Nepiedalieties tenkās un piedzīvojumos. Brīvdienās varat veikt remontdarbus vai ģenerāltīrīšanu.

Labvēlīga diena būs trešdiena, bet nelabvēlīgā – piektdiena.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieki pavērs jaunas perspektīvas. Kāds nāks pie jums ar ļoti labu piedāvājumu. Pievērsiet uzmanību informācijai, kas jums nonāks šajā laikā – tā būs ne tikai interesanta, bet arī ļoti noderīga. Velti nedēļas nogali kārtīgai atpūtai.

Labvēlīga diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgā – ceturtdiena.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem radīsies jaunas domas un svaigas idejas. Koncentrējieties uz svarīgākajiem darbiem un netērējiet savu laiku sīkumiem. Aizdzen slinkumu, arī brīvdienās. Jums vēl būs laiks atpūtai, taču šonedēļ pielieciet visas pūles, lai sasniegtu savus mērķus. Īpaši tas attiecas uz ģimenes lietām.

Ceturtdiena būs labvēlīga, un piektdiena būs nelabvēlīga.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Arī nākamajā nedēļā Ūdensvīram jābūt aktīvam un proaktīvam. Par cik tu centīsies, tavas aktivitātes rezultāts būs tik patīkams.

Galvenais ir skaidri noteikt prioritātes un neatlaidīgi un profesionāli sasniegt mērķus. Ja neesat pārliecināts par savām spējām, lūdziet palīdzību vai padomu radiniekiem un draugiem.

Labvēlīga diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgā – ceturtdiena.

Lasi arī: Pāvels Globa izsaka nopietnu brīdinājumu 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem attiecībā uz Jūnija sākumu

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Nākamajā nedēļā Zivis ievērojami virzīsies uz priekšu. Lai to izdarītu, jums ir jāizvēlas pareizais virziens, kā arī jāpārņem kontrole pār savām emocijām. Ir svarīgi arī izvairīties no pārmērīgas darba, kas var negatīvi ietekmēt jūsu veselību.

Labvēlīga diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgā – otrdiena.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment