Pievieno šo līdzekli ūdenim un uzsmidzini uz matrača. Gultas blaktis aizbēgs vienā mirklī

Kā cīnīties ar blaktīm

Bet ko darīt, kad negribas gulēt zem vienas segas ar šādiem parazītiem? Tāpat kā daudzi kukaiņi, blaktis spēcīgi reaģē uz noteiktām smaržām.

Sajūtot nepatīkamu aromātu, viņas steidzas pamest savu dzīvotni. Mēs jums pateiksim, kā mājās sagatavot efektīvu līdzekli pret blaktīm.

Iegādātie produkti ne vienmēr ir efektīvi, un arī jauna dīvāna iegāde negarantē drošību. Tāpēc labāk apbruņoties ar ūdeni, smidzināšanas pudeli un kādu no sekojošiem aromātiem.

Vislabāk darbojas citronu, krustnagliņu, piparmētru, eikalipta, lavandas vai kurkuma smaržas.

Ielejiet ūdeni smidzināšanas pudelē un pievienojiet dažus pilienus atbilstošās ēteriskās eļļas. Pēc tam izsmidziniet uz dīvāna, gultas vai citu mēbeļu virsmas.

Noteikti rūpīgi izejiet cauri visām plaisām un grūti sasniedzamām vietām. Tieši šādās vietās blaktis dienas laikā izvēlas uzturēties.

Var izmantot arī citronskābi, bet to vajag atšķaidīt ar ūdeni proporcijā 1:1, lai iegūtu vēlamo efektu. Lielākai efektivitātei ēterisko eļļu var pievienot difuzoram.

Jo spēcīgāks aromāts, jo ātrāk kukaiņi uz visiem laikiem pametīs jūsu māju.

Lai nostiprinātu rezultātu, uz vates spilventiņa var uzpilināt dažus pilienus ēteriskās eļļas ar blaktīm nemīlamu aromātu un tos novietot tālākajos stūros. Šīs procedūras ieteicams periodiski atkārtot.

Tad blaktis nekad neatgriezīsies pie jums.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment