Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet un nomizojiet burkānus, sarīvējiet tos uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet plānās strēmelītēs.
Lasi vēl: Ziedi, kuru sēklas jāievāc septembrī
Nedaudz uzsildiet olīveļļu, samaisiet to ar visām garšvielām, sāli un cukuru. Pievieno saspiestu ķiploku, sarīvētu ingveru un visu kopā samaisa. Pievieno sarīvētos burkānus.
Pievieno etiķi un vēlreiz samaisa. Burkānu salātus ievieto burkās un līdz augšai pārlej ar verdošu ūdeni.
Burkas 10 minūtes sterilizē verdoša ūdens katlā, tad aizver ar vāciņiem, aizver un atstāj pilnībā atdzist.
Tevi noteikti interesēs
- Vecumdienās tev nevajag draugus, bērnus, vīru vai sievu, bet gan šīs četras lietasby Rinalds Bergmanis
- Pārbaudīju, cik atšķiras temperatūra mašīnā ar un bez saulessarga priekšējā stikla pusē — beidzot uzzināju, vai tas tiešām palīdzby Rinalds Bergmanis
- Kartupeļi nobeigsies vēl pirms pienāks ziema: ar ko nedrīkst tos glabāt kopāby Laura Andersone