Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet un nomizojiet burkānus, sarīvējiet tos uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet plānās strēmelītēs.
Lasi vēl: Ziedi, kuru sēklas jāievāc septembrī
Nedaudz uzsildiet olīveļļu, samaisiet to ar visām garšvielām, sāli un cukuru. Pievieno saspiestu ķiploku, sarīvētu ingveru un visu kopā samaisa. Pievieno sarīvētos burkānus.
Pievieno etiķi un vēlreiz samaisa. Burkānu salātus ievieto burkās un līdz augšai pārlej ar verdošu ūdeni.
Burkas 10 minūtes sterilizē verdoša ūdens katlā, tad aizver ar vāciņiem, aizver un atstāj pilnībā atdzist.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc cilvēki apzināti aizmirst savu bankas karti vai skaidru naudu bankomātā: tas nav tāpat vienby Sandra Vīgante
- Kāpēc uz tējas maisiņa vienmēr ir birka: atklāju atbildi tikai pēc 30 gadiemby Rinalds Zembergs
- “Ak, es nepaņēmu savu karti, samaksā manā vietā,” Ronalds (30) teica tēvam, kad bija piepildījis ratiņus ar pārtikas precēm dzimšanas dienas svinībāmby Rinalds Zembergs