Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet un nomizojiet burkānus, sarīvējiet tos uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet plānās strēmelītēs.
Lasi vēl: Ziedi, kuru sēklas jāievāc septembrī
Nedaudz uzsildiet olīveļļu, samaisiet to ar visām garšvielām, sāli un cukuru. Pievieno saspiestu ķiploku, sarīvētu ingveru un visu kopā samaisa. Pievieno sarīvētos burkānus.
Pievieno etiķi un vēlreiz samaisa. Burkānu salātus ievieto burkās un līdz augšai pārlej ar verdošu ūdeni.
Burkas 10 minūtes sterilizē verdoša ūdens katlā, tad aizver ar vāciņiem, aizver un atstāj pilnībā atdzist.
Tevi noteikti interesēs
- Aktrise Mirdza Martinsone atklāj kādas viņas reiz bijušas attiecības ar astrologu un pie kā tas viss novedisby Sandra Ločmele
- Daugavpils stacija – vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Es nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirstby Rinalds Bergmanis
- Vairs nevāru kartupeļus biezenim. Paldies pavāram, kuru pazīstu, jo viņš man iemācīja gatavot savādāk, garšīgāk un vienkāršākby Jeļena Kuzmenko