Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet un nomizojiet burkānus, sarīvējiet tos uz korejiešu burkānu rīves vai sagrieziet plānās strēmelītēs.
Lasi vēl: Ziedi, kuru sēklas jāievāc septembrī
Nedaudz uzsildiet olīveļļu, samaisiet to ar visām garšvielām, sāli un cukuru. Pievieno saspiestu ķiploku, sarīvētu ingveru un visu kopā samaisa. Pievieno sarīvētos burkānus.
Pievieno etiķi un vēlreiz samaisa. Burkānu salātus ievieto burkās un līdz augšai pārlej ar verdošu ūdeni.
Burkas 10 minūtes sterilizē verdoša ūdens katlā, tad aizver ar vāciņiem, aizver un atstāj pilnībā atdzist.
Tevi noteikti interesēs
- Lielas izmaiņas attiecībā uz fotoradariem – šobrīd testa režīmā darbojas jauna tipa radariby Sandra Ločmele
- Diemžēl daudzi autovadītāji par šo aizmirst, tomēr viņi par šādu kļūdu var pazaudēt tiesībasby Sandra Ločmele
- Dārznieks Dāvids atklāj, kādas ir viņa iecienītākās kartupeļu šķirnes un kā tie pareizi jāstāda (video)by Laura Blūma