Pilnīgi jaunais Toyota RAV4. Nekādu kompromisu.

Būvēts braukšanai un radīts, lai izceltos, jaunais RAV4 dāvā robustu stilu un meistarīgu salona apdari apvienojumā ar patiesām spējām apvidus apstākļos.

Pilsētā tas jūtas kā mājās – augstās sēdvietas nodrošina izcilu redzamību, bet ērtā autovadītāja pozīcija gādā par to, lai Tu vienmēr visu kontrolētu. RAV4 izteiksmīgo eksterjeru un izsmalcināto salonu lieliski papildina segmentā vadošais standarta aprīkojumā ietverto tehnoloģiju klāsts. Neskaitot izsmalcināto sensoro kvalitāti, jaunā RAV4 salons dāvā unikālu plašumu, komfortu un rūpīgi pārdomātu pasažieru sēdvietu dizainu. Un, pateicoties jaunajai, spēcīgajai 2,5 l Dynamic Force benzīna-hibrīda piedziņai, RAV4 nodrošina jaudīgu veiktspēju jebkuros apstākļos.

Toyota Jaunā globālā arhitektūra (TNGA)
TNGA (Toyota Jaunā globālā arhitektūra) platforma ir izstrādāta, lai autovadītājiem sniegtu vislabāko iespējamo pieredzi pie stūres. Radot jaunu pamatu ikvienam modelim, tā ļauj Toyota būvēt dažādu tipu automobiļus dažādiem autovadītāju tipiem – un radīt vēl stilīgākus automobiļus, kas ir vēl drošāki un ar kuriem braukt ir patiesi sajūsminoši.

Runājot par RAV4, tas nozīmē hibrīda, pilnpiedziņas SUV, kas sniedz dabisku pārliecinātības sajūtu. Tā zemais smaguma centrs un uzlabotā šasijas stingrība padara to viegli un patīkami vadāmu pilsētā. Jaudīgs un spējīgs uz jebkura ceļa, tas nodrošina klasē vadošo degvielas efektivitāti. Īsumā, tieši TNGA padara RAV4 par automobili bez kompromisiem – un, galu galā, dāvā tik lielu baudu braukt.

Ir hibrīdi, un ir Toyota hibrīdi.

Brauc jebkur un it visur, no pilsētvides, kur noteikti emisiju ierobežojumi, līdz daudzjoslu šosejām un izaicinošiem lauku ceļiem. Jaunais RAV4 dāvā nepieciešamo jaudu, neupurējot nobraucamo attālumu vai efektivitāti. Tā jaunā 2,5 l Dynamic Force benzīna-hibrīda piedziņa ar unikālo pašuzlādes sistēmu nodrošina pārliecinošu, komfortablu un ārkārtīgi klusu braucienu. Pilnīgi jaunais RAV4 hibrīds ir aizsācis jaunu veiktspējas un iespēju laikmetu.

Ir drošība, un ir sirdsmiers.

Standarta Toyota Safety Sense komplekts palīdzību autovadītājam paceļ nākamajā līmenī. Jaunais RAV4 ne vien brīdina par potenciālām briesmām – tas reāli palīdz reaģēt uz tām. Dažas no iespaidīgajām jaunajām aktīvās drošības tehnoloģijām un autovadītāja palīgsistēmām:

Sadursmes novēršanas sistēma ar gājēju noteikšanas funkciju nakts laikā
Sadursmes novēršanas sistēma ar riteņbraucēju noteikšanas funkciju
Inteliģentā adaptīvā kruīza kontrole
Pilna diapazona adaptīvā kruīza kontrole
Joslas ievērošanas palīgsistēma

 

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment