Šajā laikā gatavoju pildījumus pīrāgiem, starp citu, lai gatavošanas laikā nebūtu aizkavēšanās, pildījumu vēlams sagatavot iepriekš, jo mīkla ļoti ātri gatavojas.
1 ābolu pildījums
Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
Liek pannā, pēc garšas ielej citrona sulu, samaisa, aizver ar vāku un vāra uz lēnas uguns līdz mīksts, 5-7 minūtes.
Tagad pievieno cukuru, vanilīnu pēc garšas un nedaudz sviesta, samaisa un vāra, līdz šķidrums iztvaiko, tad masu var štancēt ar blenderi pēc vēlēšanās.
Noņem no uguns un ļauj atdzist, pildījums gatavs.
2 pildījums “Siers”
Sieru sagriežu gabaliņos, ar dakšiņu sasmalcinu graudos, pievienoju sāli pēc garšas un pildījums gatavs. Ja vēlaties, varat pievienot zaļos sīpolus vai zaļumus.
Starp citu, ja neesi mēģinājusi šo pildījumu, iesaku, ļoti garšīgi.
Visus pīrāgus pildu uzreiz, un tad sāku cept.
Cepiet uz pannas lielā augu eļļas daudzumā un apcepiet uz lēnas uguns līdz zeltaini brūnai augšai.
Lasi vēl: Nenojautu, ka nepareizi novācu bietes – zaudēju 50% no ražas (nesteidzies, nevilcinies)
Noņemiet un liekat papīra dvieļa, lai noņemtu lieko eļļu.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- “Pirmo reizi dzirdu ko šādu…”: jauna latviešu meitene saraksta dziesmu, kas dažās stundās sasniedz miljonus skatījumu un “nozog” klausītāju sirdis (VIDEO)by Laura Blūma
- Atvēra saldētavu un starp saldētajiem produktiem pamanīja vara gabalu: izrādījās, ka laukos daudzi tā daraby Rinalds Bergmanis
- Latviešu tautas ticējumi par Kluso Sestdienu: 5 tradīcijas, kas jādara, lai visu gadu būtu veiksme, saticība un pārticībaby Laura Blūma