Pirmdienas bērniņš daiļš no vaiga… Uzzini, ko par tavu raksturu vēsta dzimšanas diena

Jaunais Latvijas avīzes portāls kokteilis.lv apkopojis interesantu informāciju par cilvēku raksturu atkarībā no nedēļas dienas, kurā viņš piedzimis.

PIRMDIENĀ

Ja cilvēks ir dzimis pirmdienā, viņa dzīvi pārvalda Mēness, un tādu cilvēku var nosaukt Mēness cilvēku. Viss, kas ar viņu notiek, ar ko viņš nodarbojas, iet caur viņa dvēseli, tāpēc šādiem ļaudīm vienmēr ir daudz pārdzīvojumu, viņu dvēsele ir pastāvīgi nodarbināta, iepazīstot pasauli emocionālā līmenī.

Nav viegli būt Mēness cilvēkam, jo viņa psihe vienmēr ir sasprindzināta. Daudzi Mēness cilvēki kļūst par neiropatologu un psihoanalītiķu klientiem. Saskarsmē ar draugiem Mēness cilvēki daudz runā par sasāpējušiem jautājumiem, par to, kas notiek viņu dvēselē.

Cilvēks, kas dzimis pirmdienā, parasti izvēlas humanitāru profesiju, nodarbojas ar labdarību, palīdz ļaudīm, kas nonākuši grūtībās. Šāds cilvēks var kļūt par lielisku cilvēku dvēseles ārstu, uzsūcot sevī citu ciešanas, neredzamā veidā pārņemot sevī svešas sāpes. Pats būdams emocionāls, jūtīgs un ievainojams, Mēness cilvēks pievelk līdzīgas citu cilvēku Mēness enerģijas. Mēness ir sievišķīga planēta, kam piemīt negatīva enerģija, tāpēc visu savu dzīvi Mēness cilvēks vāc negatīvo enerģiju.

Un jo vairāk Mēness cilvēks redz ciešanu ap sevi, jo grūtāk viņam dzīvot. Šādam cilvēkam nepieciešama pazemība, ticība Dievam, jo tikai tādā gadījumā cilvēciskās ciešanas izies caur viņu, nenodarot ievērojamu kaitējumu psihei. Ja Mēness cilvēks rēķinās tikai ar saviem spēkiem, tic tikai sev, domā, ka patstāvīgi, bez augstāku spēku palīdzības atbrīvo cilvēkus no ciešanām, tad diez vai viņš spēs tikt galā ar savā dvēselē uzkrātajiem pārdzīvojumiem un ļoti drīz saslims, izsmels sevi un var pat sajukt prātā.

Lai bērns, kurš dzimis pirmdienā, nekļūtu par savu spēju upuri, neiedragātu savu psihi ar svešām ciešanām, nepieciešams iemācīt viņu neaizturēt savā dvēselē negatīvo enerģiju, aizmirst par nepatikšanām, kas ar viņu notikušas, iemācīt dzīvot šodienā, risināt esošos uzdevumus un atmiņās neatgriezties pie pārdzīvotā, pie tā, ko nevar atgūt un izlabot.

Mēness cilvēku pastāvīgā emocionālā piesātinātība nereti padara viņus par romantiķiem, melanholiķiem, kas nekādā veidā neveicina fizisko darbu, nodarbošanos ar aktuālajiem jautājumiem. Mēness cilvēks peld pa dzīves straumi un reti ķeras pie airiem. Viņam nepieciešams spēcīgs stimuls, lai radītu. “Mēness” bērni mācību laikā viegli zaudē uzmanību par mācību priekšmetu, viņi ar lielāku prieku dotos uz skolu, ja skolotāji būtu jaukas, labsirdīgas, dvēseliskas un maigas sievietes.

Mēness ir mātes planēta, tāpēc “Mēness” bērna māte ir vissvarīgākais cilvēks viņa dzīvē. No tā, cik harmoniskas ir Mēness cilvēka attiecības ar māti, ir atkarīgi viņa panākumi daudzās dzīves sfērās, viņa pašvērtējums, dvēseles un ķermeņa veselība. “Mēness” bērna attīstību veicina mājdzīvnieki, jaunāki brāļi un māsas, lelles, jo šādam bērnam neatkarīgi no dzimuma piemīt mātišķas īpašības, un viss, par ko viņam ir iespēja rūpēties, palīdz atklāt viņa potenciālu.

Mēness ir mājas un sadzīves jautājumu planēta, tāpēc Mēness cilvēkiem patīk pavadīt laiku mājās. Viņi stipri cieš, ja viņiem nav sava mājokļa, savas istabas un notiek biežas pārcelšanās. Viņi var kļūt par speciālistiem jebkurās profesijās, kas saistītas ar komunālajiem un sadzīves pakalpojumiem. Mēness ir ģimenes planēta, un Mēness cilvēkiem bez ģimenes ir ļoti grūti. Lielā mērā viņu panākumi sabiedriskajā dzīvē un ienākumu līmenis atkarīgi no tā, vai viņiem ir vai nav ģimenes, no mājās valdošā klimata un attiecībām ar laulāto draugu. “Mēness” bērnam ne mazāk kā pieaugušajam nepieciešama ģimene un mājas. Visā dzīves laikā jebkura pirmdiena Mēness cilvēkiem ir laimīga – tad viņi var atrisināt visgrūtākos savas dzīves uzdevumus, pieņemt vienīgo pareizo lēmumu. Reizi vairāku gadu laikā viņu dzīvē iekrīt laimīgais gads, kas sākas pirmdienā, – tas ir vislabvēlīgākais periods jebkuras nopietnas darbības sākšanai, dzīvesveida maiņai.

Pirmdienas cilvēki ir apveltīti ar dzīvelīgu prātu, godkāri, mērķtiecību, centību, pienākuma sajūtu. Viņi izjūt atbildību par saviem vārdiem un rīcību. Viņi ir apburoši, ar attīstītu intuīciju, neatkarīgi, ar oriģināliem uzskatiem, apveltīti ar neatlaidību un uzņēmību. Pirmdienas cilvēkiem seko veiksme, viņi viegli apgūst eksaktās zinātnes, interesējas par valodām, mūziku un dzeju. Viņus dzīves ceļā pavada gods un slava.

Bieži Mēness cilvēki agri iemīlas, taču viņu jūtas ir ilgas un stipras. Laulības viņiem visbiežāk ir laimīgas, it īpaši, ja viņi neļauj izpausties sava rakstura negatīvajām iezīmēm. Jaunībā Mēness cilvēkiem ir nosliece uz bērnu un jauniešu slimībām – dažādiem iekaisumiem, furunkuliem, karbunkuliem, bronhītiem, otītu. Tomēr pēc 28 gadu vecuma sasniegšanas viņu veselība stabilizējas un slimības bieži vien atkāpjas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām dienām

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment