Pirmie piecīši, kuri piedzima Krievijā; Viņiem jau ir 13 gadi. Kā māsas Artamkinas dzīvo un izskatās tagad


Tas bija 2007. gads. Ziņas par pirmo piecu dzimšanu Krievijā bija kļuvušas par vienu no nedēļas galvenajiem notikumiem. Tas bija tik neticami, it īpaši ņemot vērā, ka mammas apaugļošana nenotika mākslīgā ceļā. 

Visi pieci bērni izrādījās meitenes. Zīdaiņi piedzima  priekšlaicīgi, bet, par prieku vecākiem, absolūti veseli. Laimīgie piecu bērnu vecāki, maskavieši  Dmitrijs un Varvara Artamkins, nekad nedomāja, ka viņu ģimene kļūs tik slavena.

Lasi arī: 37 gadus vecais vīrietis lūdza 19 gadus vecu meiteni precēties. Bet noteica stingrus noteikumus

Viņi abi ir skolotāji –  viņa ir mūzikas skolotāja, viņš ir matemātikas pasniedzējs.  Drīz pēc iepazīšanās arī apprecējās. Drīz pārim piedzima arī dēls, bet viņš piedzima slims, un, diemžēl, dzīvoja tikai dažas stundas.

Varvara bija nomākta, un viņam sākās nopietnas veselības problēmas. Bet drīz, pavisam negaidīti, viņa saprata, ka atkal ir stāvoklī. Toreiz jaunajai mātei bija 29 gadi. Iedomājieties viņas pārsteigumu, kad ultraskaņas laikā viņai teica, ka viņai būs četri bērni. Un vēlāk viņi ieraudzīja arī piekto augli.

Ņemot vērā, ka mātes veselība nebija vislabākā ( un nesen piedzima slims bērniņš), grūtniecība bija ļoti liels slogs sievietes ķermenim (kur nu vēl piecu bērnu iznēsāšana)! Ārsti ieteica vecākiem paturēt trīs bērnus.

Bet Artamkins bija dziļi reliģiozi cilvēki, viņi nevarēja atteikties no šādas dāvanas no likteņa un nolēma atstāt visus bērnus.

Saprotot visus riskus, viņi nolēma uzraudzīt grūtniecību ārzemēs. Protams, tas viņiem bija ļoti dārgs prieks. Tad viņi dalījās ar savu stāstu sociālajos tīklos. Laipni cilvēki palīdzēja savākt nepieciešamo naudu, un Varvara devās uz Lielbritāniju, kur viņu novēroja labākie ārsti.

Zīdaiņi piedzima 26. grūtniecības nedēļā. Mamma un bērni vairākus mēnešus pavadīja klīnikā, kur ārsti rūpīgi uzraudzīja viņu veselību, mazuļi pieņēmās svarā un māte atveseļojās pēc smagas grūtniecības un dzemdībām.

Ilgi gaidītā laimīgā tēva tikšanās ar meitenēm bija vēl priecīgāka, pateicoties tam, ka pilsēta palīdzēja jaunajai ģimenei un deva Varvarai, Dmitrijam un viņu meitām jaunu lielu dzīvokli. Šī dāvana, protams, bija laipnāk gaidīta nekā jebkad agrāk. Galu galā tagad viņu ir septiņi.

Varvara ieradusies Krievijā, pameta darbu un pilnībā nodevās bērniem. Meitenes sauc Varja, Nadija, Taņa, Liza, Saša.

 

 

Tagad viņas izaugušas par brīnišķīgām un veselīgām meitenēm. Kad pienāca laiks doties uz skolu, pēc vecāku lūguma viņas tika uzņemtas vienā klasē kopā.

Meitenes ir labi audzinātas! Vecāki viņām velta daudz laika, ņem vērā katras meitenes  intereses, ved viņas dažādām nodarbībām un pulciņiem.

Lasi arī: Šis attēls nav melnbalts. Krāsa, kuru redzat, pateiks, vai esat ģēnijs vai vienkārši talantīgs

Tagad māsām jau ir 13 gadu, viņas ir smieklīgas,  interesantas, pieaugušas meitenes. Viņi mīl savus vecākus un cenšas viņiem palīdzēt visā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment