Pirms 5 gadiem ieraudzīju, kā stādu pārdevēja sēj gurķus. Tagad daru tāpat un 3.dienā ir jau skaisti dzinumi

Augsnei podā vai traukā jābūt piepildītai 1,5-2 cm no trauka malas. Trauka vidū veic padziļinājumu, bet ne lielāku par 0,5 cm.

Tālāk turpiniet sēklu ievietošanu. Sēklas liek vertikāli uz sāniem, kā redzams attēlā zemāk. Tas garantē, ka ātri attīstīsies sakņu sistēma.

Pēc tam pa virsu uzber augsni, bet nevajag to pieplicināt. Aplej ar siltu ūdeni. Sēklas nav nepieciešams apstrādāt ar speciāliem līdzekļiem.

Nodrošinām optimālu temperatūru

Pēc tam, kad sēklas ir iesētas, nepieciešams trauku vai glāzi, kurā iesētas sēklas, novietot silta un tumšā vietā. Man tie ir virtuves augšējie plaukti. Tāpat var novietot līdzās radiatoriem.

Stādu pārdevējai siltumnīcā bija melns plastmasas kubs, piepildīts ar ūdeni. Dienas laikā ūdens tajā uzsila diezgan spēcīgi un iesētie augi vienmēr atradās siltumā. Tie stāvēja virs kuba un bija apklāti ar melnu neaustu materiālu.

Parādās spēcīgi asni

Pēc 2-3 dienām parādās spēcīgi asni. Un tagad pats galvenais – nepalaidiet garām šo mirkli. Kolīdz parādās dzinumi, uzreiz nepieciešams stādījumus likt zem fitolampas.

Pat siltumnīcā var būt tāda situācija, ka parādās gurķu stādu dzinumi, bet diena ir pelēcīga. Un viss – asni uzreiz izstīgst. Bet tas nav labi.

Lasi arī: Ja cilvēka vārdā ir kāds no šiem 3 maģiskiem burtiem, tad viņš ir īsts laimes luteklis. Skaties, varbūt arī tev ir šīs izredzes!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Ievērojot šos noteikumus, jums būs spēcīgi dzinumi, kuri pēc tam dos ievērojamu gurķu ražu.

 

Skumja ziņa: Policija nākusi klajā ar ļoti skumju vēsti; gājis bojā talantīgs bijušais hokejists

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment