Šīs plastiskās operācijas ir jāredz, lai noticētu, ka tās ir īstas – #5 neprāts!

Kāju pagarināšanas operācija

14

Ja vēlējies būt garāks, tad bija iespējams veikt šādu plastisko operāciju. Tomēr tas ir nenormāli sāpīgi, jo operācijas laikā tiek salauzti tavi kauli un kājās tiek ievietoti metāla stieņi. Gribētu pamēģināt šādu operāciju?

Skropstu transplantācija

15

Mākslīgās skropstas vizuāli palielina acis, tomēr vienmēr pastāv zināms risks. Kad tās regulāri tiek nēsātas, sabojājas dabīgās skropstas – lai glābtu šo situāciju, cilvēki veic skropstu transplantācijas operāciju. Viņam tiek paņemti mati no galvas, un folikulas tiek ievietotas acs plakstiņā. Kas ir labākais? Skropstas tad aug kā galvas mati, tādēļ pēc šādas operācijas skropstas ir jāapgriež tikpat regulāri, cik mati. 

Mēles tekstūras operācija

16

Šo operāciju veic cilvēki, kuri vēlas samazināt svaru. Kā vispār būtu iespējams pieņemties svarā, ja mēle nespētu paciest cietu barību? Kādu laiku pēc operācijas tev atliek vien dzert tikai ūdeni un citas šķidras vielas.

Bedrīšu operācija

17

Tu noteikti zini tās bedrītes, kas parādās cilvēkiem tad, kad viņi smaida – tas jebkuru cilvēku padara neatvairāmu. Neskatoties uz to, ka bedrītes patiesībā ir sejas muskuļu deformācija, cilvēki tik un tā tādas vēlas. Bedrīšu operācija ir kosmētiska operācija, kuras laikā plastiskais ķirurgs veic iegriezumu cilvēka ādā, lai izveidotu vaigu bedrītes.

G-punkta uzlabošanas operācija

Vīrieši – šo operāciju varbūt jūs varat uzdāvināt savai sievietei! Lai arī daudz sieviešu noteikti vēlētos veikt šo operāciju, efekts saglabājas tikai lielākais 4 mēnešus. Un tā cena ir liela (aptuveni 1000 dolāri), kā arī pastāv iespējamība, ka uz visām sievietēm operācija nemaz neiedarbojas.

Plaukstas operācija

18

Vai esi kādreiz bijis pie zīlnieka, lai tavs liktenis tiktu nolasīts no plaukstas? Nu, Japānā daži cilvēki šīs lietas uztver ļoti nopietni. Viņi ar operācijas palīdzību izmaina savas plaukstas, lai it kā apmānītu likteni.

Sešpakas operācija

19

Pārāk slinks, lai ietu uz sporta zāli? Nav, par ko uztraukties, jo tagad ir jauns veids, kā iegūt sešpaku – labi izteiktus preses muskuļus. No ķermeņa masa tiek noņemts tauku slānis, kas tiek pārlikts uz krūtīm un izbīdīts tā, lai tas izskatītos pēc sešpakas.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment