Plātsmaize katrai dienai: vienmēr izdodas, garšīga un maiga (parādu, cik viegli to pagatavot)

Biezpiena plātsmaize ir garda un barojoša maize, kas populāra daudzās valstīs visā pasaulē. Šī maize ir gatavota, izmantojot biezpienu kā galveno sastāvdaļu, kas piešķir tai raksturīgo bagāto un svaigo garšu.

To var baudīt gan kā saldu desertu, gan sāļu uzkodu vai pat galveno ēdienu dažādās kulinārijas receptēs.

Tā ir bagāta ar olbaltumvielām un kalciju no biezpiena, kas padara to par labu uztura avotu. Biezpiena plātsmaizi var pasniegt dažādos veidos – ar augļiem, ogām, šokolādi vai ar citiem piedevām, tādējādi piedāvājot plašu garšu klāstu saskaņā ar gaumēm un priekšrocdībām.

Šīs maizes izcilās garšas un viegli pagatavojamās receptes padara to par iecienītu ēdienu gan ikdienas brokastīs, gan arī kā gardu piedāvājumu svētkos un īpašos pasākumos.

Šī biezpiena plātsmaize, iespējams, ir viena no visgardākajām! Katrs kumoss piedāvā īstu prieku! To ir viegli pagatavot, vienkāršu gatavošanu pavada skaists izskats, savukārt augļi piešķir svaigumu, sulīgumu un papildu garšas nianses.

 

 

 

Sastāvdaļas:

Mīklai

olas – 2 gab.
cukurs – 200 g
vaniļas cukurs – 10 g
sāls – šķipsniņa
sviests – 200 g
skābs krējums – 4 ēdamk.
cepamais pulveris – 10 g
milti – 550 g

Pildījumam

biezpiens – 400 g
olas – 2 gab.
cukurs – 100 g
kartupeļu ciete – 2 ēd.k.
persiki – 150 g

Lasi vēl: Ņemu 4 olas un 2 gurķus. Šādus salātus gatavošu visu vasaru: ātra recepte no vieglām sastāvdaļām

Lasi arī:: Nomaini tikai vienu sastāvdaļu un Olivjē salāti kļūs piecreiz garšīgāki. 3 debešķīgas leģendāro salātu receptes

Apsmērēšanai

1 olas dzeltenums
1 ēdamkarote piena

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment