Pludmalē esoša piepūšamā atrakcija uzsprāgst, gaisā katapultējot 4 gadus vecu bērnu, kurš no traumām notikuma vietā mira

Mazs bērns ir miris pēc tam kā ticis katapultēts 6 metru augstumā, uzsprāgstot piepūšamajai atrakcijai. Atrakcijas uzsprāgšanā tiek vainoti laikapstākļi. 

Norfolkā notikusi traģēdija – karstuma viļņa laikā, Gorlestonas pludmalē, “Bounce About” piepūšamo atrakciju zonā, uzsprāga viena no piepūšamajām atrakcijām, 6 metru augstumā katapultējot 4 gadus vecu bērnu. Bērns notikuma vietā mira no sirds apstāšanās, par spīti neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku centieniem glābt mazās meitenītes dzīvību.

Aculiecinieki šo gadījumu apraksta kā šausminošu brīdi, pēc kura viņi ar skepsi lūkosies uz piepūšamo atrakciju drošību. Pludmalē atpūtnieku bija daudz, par cik tobrīd bija saulains laiks un gaisa temperatūra bija sasniegusi 23°C atzīmi, un šķietami ikviens pamanīja šo traģisko brīdi, jo piepūšamā atrakcija uzsprāga ar milzu blīkšķi. Redzot notiekošo, vairāk kā 12 aculiecinieki sazinājās ar Anglijas Ambulanci, aicinot nekavējoties ierasties un mēģināt glābt bērna dzīvību. 

Uz notikuma vietu, 4 minūšu laikā, ieradās vairākas ambulances ekipāžas, kas cīnījās par meitenītes dzīvību pa ceļam uz “James Paget Hospital” slimnīcu, bet velti – bērns diemžēl slimnīcā mira.  

Atrakciju zonas īpašnieks, 47 gadus vecais Kurts Džonsons, nebija uz vietas sprādziena brīdī, bet viņš pieļauj, ka sprādziens varētu būt noticis karstās gaisa temperatūras dēļ. “Tas ir ļoti nomācoši. Mēs pludmalē darbojamies jau gadiem ilgi un šis ir pirmais nelaimes gadījums, un tas ir visnotaļ šokējošs.”

Pašlaik notiek izmeklēšana, kuru veic policija un vietējās varas iestādes.

Lasi vēl: Austrālijā novērojama šausminoša tendence – topošās māmiņas dara ŠO, lai bērns piedzimtu miniatūrs!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment