Policijas klauvējiens pie durvīm mainīja visu viņas dzīvi – tika atklāta PRETĪGA patiesība

Mišela bija šokēta, kad policija ieradās viņas mājās un apcietināja viņas vīru Pēteri Jeitu. Vīrietim bija jāstājas tiesas priekšā par saviem noziegumiem – 36 pedofīlisku darbību gadījumiem, kas iekļāva arī vairākas izvarošanas.

Šos noziegumus vīrietis bija pastrādājis 1980-tajos, 1990-tajos gados, tomēr tie ir atklāti daudz vēlāk.

Tiesā tika izklāstīts, kā 67 gadus vecais vīrieties bija pievilinājis mazus bērnus ar saldumiem un aizvedis viņus pie sevis mājās, lai uzbruktu.

Tagad viņa sieva Mišela ir ceļā uz šķiršanos – viņa apgalvo, ka nav neko zinājusi par sava vīra pagātni un daudzajiem bērnu izvarošanas gadījumiem.

Lasi vēl: Teju nepanesami: uzzini, kā strādā nozieguma vietu apkopēji (FOTO)

Tomēr Mišelai nākas saskarties ar skarbo realitāti – viņa šobrīd pat nevar aiziet uz veikalu, jo cilvēki viņu apsaukā un izturas pretīgi, neticot, ka viņa neko nav zinājusi par vīra kriminālajām darbībām.

Peter-Yates

Pēteris man stāstīja, ka viņš tika apsūdzēts pedofīlijā 1990-tajos gados. Viņš teica, ka viņa otrā sieva, kura šobrīd ir mirusi, izdomāja dažādas lietas, lai iegūtu naudu.

Viņš bija ļoti patīkams cilvēks, labi izturējās pret mani, es tiešām ticēju, ka viņš ir ticis nepatiesi apvainots.”

Tomēr pēc kāda laika viņu perfektās attiecības sāka šķobīties. Viņš bieži brauca ārpus pilsētas, lai nodotos savai kaislībai – fotografēšanai. Laika attiecībām īsti vairs neatlika – un tad pienāca liktenīgā diena, kad policija piezvanīja pie viņas mājas durvīm.

Pēc rūpīgiem izmeklējumiem bija iespējams atklāt viņa vainu, un Pēteris tika apcietināts uz 25 gadiem. Vēlāk arī viņa dēls Šauns Jeits tika ielikts cietumā uz astoņiem gadiem par diviem izvarošanas gadījumiem.

“Es vispār nezinu, vai viņš tiešām kādreiz mani ir mīlējis, bet mani tas vairs neuztrauc, jo es nevēlos, lai mani mīl pedofīls. Nedomāju, ka vēl kādreiz veidošu attiecības. Man patīk lauki un dzīvnieki – ar to man pietiks. Es tikai ceru, ka visas tās sievietes un jaunās meitenes arī spēs savā dzīvē censties to aizmirst un dzīvot tālāk,” saka Mišela.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment