Policists izglāba vārgu mazuli no miskastes: tas, kas notika pēc 25 gadiem, ir neticami!

Viņš izauga labos apstākļos – laimīgs un mīlēts.

Robina audžuvecāki

Tikai tad, kad Robinam bija 24 gadi, vecāki atklāja patiesību par viņa izcelšanos. Robins nespēja noticēt, ka ticis atrasts atkritumos. Tajā pašā brīdī viņš izlēma, ka vēlas satikt savu glābēju.

Kamēr mazais “Ādams” auga, Buelna turpināja strādāt par policistu, palīdzot vēl daudziem citiem cilvēkiem. Tomēr viņš allaž prātoja par to, kas noticis ar mazuli, kuru viņš bija izglābis pirms vairākiem gadiem.

25 gadu vecumā Robins Bārtons kopā ar saviem audžuvecākiem devās uz Buelnes mājām. Viņi apskāvās un ilgu laiku sarunājās par dzīvi un savām pieredzēm. Izrādījās, ka viņus vieno īpaša saikne: arī Buelne bērnībā ticis pamests.

Lasi vēl: Sešīšu ģimene vēlreiz uzņēma šo foto pēc 6 gadiem; Neticēsi, kā viņi izskatās tagad!

Ar asarām acīs Robins pateicās nu jau pensionētajam policistam par savas dzīvības glābšanu.

Robins, kaut arī bija laimīgs savā ģimenē, vēlējās satikt arī savus bioloģiskos vecākus. Buelne piedāvājās viņam palīdzēt meklējumos un pēc dažiem mēnešiem viņiem izdevās uziet Robina bioloģisko māti Sabrīnu Diazu.

Viņa bija pārcietusi daudz neveiksmju pēc sava bērna pamešanas. Viņa pat bija pavadījusi vairākus gadus cietumā par bērnu apdraudēšanu un slepkavības mēģinājumu. Par spīti visam, Robins bija gatavs viņai piedot jau brīdī, kad atrada viņu. Mazuļa pamešanas brīdī Sabrīnai bija 19 gadu. Viņa bija deportēta uz Meksiku, taču Robinam izdevās ar viņu sarunāties pa telefonu.

Robins joprojām uztur kontaktu ar Buelni, kurš ļoti priecājas par to, ka izglābtais mazulis izauga par labu, laimīgu cilvēku.

Avots: lifedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment