Populārā latviešu grupa “Citi zēni” atklāj kādas fanes uzvedību pasākumā: Viņas dēļ mēs pārtraucām koncertu

Citi Zēni ir latviešu hiphopa un poprepgrupa, kas plaši pazīstama kļuva 2020. gada nogalē ar dziesmu “Vienmēr kavēju”. Grupa, kas izpildīja dziesmu “Limuzīns uz krīta”, ierindojusies otrajā vietā Latvijas Radio 2 rīkotajā dziesmu konkursā “Muzikālā banka 2021”.

 

Grupa piedalījās arī Latvijas Televīzijas dziesmu konkursā “Supernova 2022” ar dziesmu “Eat Your Salad”, iegūstot pirmo vietu un iespēju pārstāvēt Latviju 2022.gada Eirovīzijas dziesmu konkursā.

 

Neskatoties uz to, ka šogad Eirovīzija nebija tik veiksmīga, kā viņi vēlējās, cilvēki komentāros raksta, lai atbalstītu grupu, sakot, ka viņi ir patiešām talantīgi jaunieši, kurus līdz galam nenovērtē. Viņi noteikti “gāzīs”kalnus arī pēc Eirovīzijas!

LASI VĒL: Vecmāmiņa atklāja, ka daudzi produkti padomju laikā bijuši daudz labāki nekā mūsdienās. Man pat noskauda

Grupas sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass), un Toms Kagainis (bungas).

 

Pirms neilga laika grupas solists Jānis Pētersons atklāja koncertā piedzīvoto, kas noteikti palika un paliks atmiņā uz ilgu laiku …

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment