“Es savam mazdēlam uzdāvināju vērtīgu dāvanu. Nekādu telefona zvanu vai vēstuļu no viņa. Pēc tam es visu sapratu…”

Kā likums, vecvecāki ļoti mīl savus mazbērnus. Tas ir saprotams, jo vecuma galā jums ir iespēja padarboties ar bērniem, kas ir līdzīgi jūsu bērniem un jums pašiem. Ir patīkami atgriezties dažas desmitgades un atkal sajust tās pašas rūpes.

Mazbērniem patīk apmeklēt vecvecākus, lai klausītos viņu stāstus, ēstu viņu ēdienu un saņemtu dāvanas. Tomēr, kad mazuļi aug un kļūst neatkarīgi, viņi bieži aizmirst par cilvēkiem, kuri viņus mīl.

 

Dāvana mazdēlam

„Savam vecākajam mazdēlam divas reizes gadā sūtu 100 eiro, lai palīdzētu mācībās. Tādu pašu naudas summu viņš nosūtīja arī savām divām jaunākajām māsām. Meitenes vienmēr zvana, lai pateiktos, pastāstītu, cik priecīgas ir par dāvanu, ko iegādājušās vai plāno iegādāties. Mazdēls nezvanīja un nerakstīja,” stāstīja 74 gadus vecā Irina.

LASI VĒL: Populārā latviešu grupa “Citi zēni” atklāj kādas fanes uzvedību pasākumā: Viņas dēļ mēs pārtraucām koncertu

Vai tiešām tā ir taisnība, ka es te gaidu velti? Vai tāda nauda tagad nav nekā vērta? Es būtu tik jauki dzirdēt pateicību. Vai tik tiešām grūti piezvanīt savai vecmāmiņai?

 

Protams, grūti tikt galā ar sajūtām, kad dažādos apstākļos iekrāj naudu dāvanai mazdēlam, bet pēc tam viņš pat nepasaka paldies.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment