Populārākie sporta veidi, uz ko likt likmes

Sporta totalizators un sporta likmes ir viena no populārākajām aktivitātēm pasaulē, un nav nekāds brīnums, ka tajās iesaistās arvien vairāk cilvēku.

Sākot ar futbolu un basketbolu, un beidzot ar auto sacīkstēm un hokeju, sporta derības daudziem cilvēkiem kļuvušas ne tikai par iecienītu izklaidi, bet arī par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu.

Latvija nav izņēmums, jo divi no labākajiem tiešsaistes totalizatoriem olybet.lv un optibet.lv piedāvā virkni sporta likmju iespēju, no kā izvēlēties. Šajā rakstā mēs apskatīsim dažus populārākos sporta veidus, uz kuriem var veikt likmes, kā arī dažus likmju veidus un stratēģijas.

Svarīgākais par sporta totalizatoriem

Sporta totalizatoru piedāvājums patiešām ir ļoti plašs, sporta likmes var veikt uz dažādiem sporta veidiem un notikumiem, sākot ar pasaules čempionātiem, beidzot ar eSporta mačiem. Pirms mesties iekšā azartiskajā izklaidē, silti iesakām pārbaudīt, vai izvēlētā vietne ir legāla un garantē datu un finanšu drošību.

Jaunajiem spēlētājiem ir lieliska priekšrocība – vairums online kazino piedāvā dāsnus iepazīšanās bonusus, kā bezriska likmes vai depozīta bonusus, tie lieti noderēs, iepazīstoties ar totalizatora darbības principiem.

Pastāv dažādi sporta likmju veidi, starp populārākajiem ierindojas turnīra vai līgas uzvarētājs, spēles rezultāts, handikaps jeb likme uz priekšrocību, gūto vārtu skaits virs/zem kāda konkrēta cipara un precīzs rezultāts.

Hokejs

Runājot par Latvijā populārāko sporta veidu uz ko likt likmes, pavasarī tas noteikti ir hokejs. Ik gadu Pasaules čempionāts garantē asas sajūtas, nervus kutinošus momentus un spraigas cīņas. 16 pasaulē spēcīgākās hokeja komandas cīnās par pasaules čempiona titulu, kas var būt aizraujošāks?

Arī pasaules līmenī hokejs ierindojas iecienītāko sporta likmju augšgalā. KHL un NHL spēles notiek no septembra līdz jūnijam, tā kā hokeja spēļu grafiks ir samērā spraigs, bez garām atpūtas pauzēm, tad derību veicējiem jāspēj ātri apstrādāt zināmo un jauno informāciju, lai veiksmīgi prognozētu nākamās spēles rezultātu.

Basketbols

Nenoliedzami, ka basketbols ir viens no ievērojamākajiem sporta veidiem pasaulē. Sporta totalizatori piedāvā dažāda līmeņa likmes, bet spēlētāji tomēr dod priekšroku tieši NBA spēlēm. Katrā NBA sezonā kopumā notiek 1230 spēles, tik garā spēļu sezonā var notikt viss iespējamais – favorītkomandas var ciest neticamus zaudējumus, labākie spēlētāji var piedzīvot smagas traumas.

Šie neparedzamie faktori padara basketbola derības tik aizraujošas un azartiskas, būsim godīgi – reizēm viena spēlētāja savainojums spēj kritiski izmainīt visas komandas turpmāko sniegumu.

Futbols

Sporta entuziasti nav vienisprātis, bet futbols parasti tiek minēts kā visu sporta veidu karalis jeb pasaulē populārākais sporta veids. Tamdēļ nav liels pārsteigums, ka sporta totalizatoros tieši futbola likmju klāsts ir visplašākais un līdz ar to visapmeklētākais. Gaidītākais futbola notikums ir FIFA organizētais Pasaules kauss futbolā.

Bokss

Bokss ir labs sporta veida veids, uz kuru likt likmes. Kāpēc? Jo boksa mačā nav daudz dažādu iznākumu, līdz ar to ir lielāka iespēja prognozēt īsto rezultātu. Pati populārākā un vienkāršākā likme ir uzvarētāja prognozēšana, bet, ja tomēr gribas nedaudz vairāk iedziļināties, tad var likt likmes uz raundiem, uz raundu skaitu vai uz uzvaras veidu – uzvara ar nokautu, ar tehnisko nokautu vai uzvara pēc punktiem.

Teniss

Vēl viens ļoti iecienīts sporta veids ir teniss, totalizatori mēdz piedāvāt likmes uz dažāda mēroga sacensībām, protams, vairums spēlētāju dod priekšroku tieši pasaules čempionātiem. Arī tenisā var veikt visas iepriekšminētās likmes – turnīra uzvarētājs, likmes uz setiem, handikapi, virs/zem vai precīzs rezultāts. Vairums totalizatoru piedāvā veikt live likmes jeb veikt likmes spēļu norises laikā. Kopš pasaules tenisa rangā gozējas Jeļenas Ostapenko, Ernesta Gulbja un Anastasijas Sevastovas vārdi, arī Latvijā pieaudzis pieprasījums pēc tenisa likmēm.

Kopsavilkums

Sporta derības pēdējos gados ir kļuvušas par arvien populārāku aktivitāti. Lai arī iecienītākie sporta veidi, uz kuriem veikt likmes, atšķiras pa valstīm un reģioniem, tomēr pašu populārāko sporta veidu kodolu veido futbols, basketbols un hokejs. Vairums Latvijas sporta totalizatoru piedāvā visus minētos sporta veidus, bet, ja tomēr pasaulē iemīļotākie sporta veidi nav tas, ko meklē, tad noteikti apskati daudzveidīgo piedāvājumu, jo tur atradīsi, gan badmintonu, gan galda tenisu un pat riteņbraukšanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment