Praktiski padomi un spēcīgs rituāls: kā piesaistīt veiksmi katrai zodiaka zīmei 2023.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Līdzjūtīgajiem Vēžiem palīdzēs mēnessakmens, kas paglābs zīmes pārstāvjus no liekām raizēm. Turklāt šis talismans atklāj intuīciju, un bez tās zīmes pārstāvji nevar iztikt 2023. gadā.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Citrīna akmens būs lielisks talismans Lauvai. Tas palīdz paaugstināt pašcieņu un kļūt pārliecinātākam. Turklāt Lauvas var ieskaut sevi ar saulespuķēm, kas atgādinās par sauli grūtos dzīves periodos.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šāds akmens kā rauchtopaz stabilizēs mērķtiecīgu Jaunavu fizisko un psiholoģisko stāvokli. Viņš pabaros zīmes pārstāvjus ar enerģiju, kas palīdzēs Jaunavām sasniegt savus mērķus.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

2023. gadā Svarus gaida ilgi gaidīts uzrāviens un citi priecīgi notikumi. Rotaslietas ar rozā kvarcu palīdzēs zīmes pārstāvjiem sajust tuvinieku atbalstu. Turklāt akmens atdzīvinās jaunas noderīgas paziņas.

LASI VĒL: Meitene aizgāja uz randiņu ar puisi. Bet restorānā viņai nācās piedzīvot ko ļoti nepatīkamu!

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Ērgļa tēls Scorpions 2023. gadā kļūs par īstu amuletu. Tas var būt apdruka uz drēbēm vai rotaslietām. Šis bezbailīgais putns spēj pārvarēt visas grūtības.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Rokassprādze ar sudraba bultiņu kļūs par īstu amuletu Strēlniekiem, kuri gaida pārmaiņas visās dzīves jomās. Tomēr zodiaka zīmes pārstāvji no tā nebaidās un ir gatavi sasniegt savus mērķus.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Akmens ar dzintaru nomierinās Mežāžus un palīdzēs tikt galā ar iespējamām grūtībām, kas jaunajā gadā ir neizbēgamas. Tāpat šis talismans piepildīs zīmes pārstāvjus ar enerģiju un spēku.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Pēc ilgas atpūtas Ūdensvīram nebūs viegli apkopot domas, taču granāta akmens palīdzēs atgūties un noskaņoties pareizi. Daudz kas būs atkarīgs no krāsas. Ja ir svarīgi koncentrēties uz ģimeni, tad izvēlieties sarkanu granātu, bet, ja tā ir karjera, izvēlieties melnu.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis sagaida auglīgs darbs 2023. gadā. Iespējams, daži zīmes pārstāvji mainīs darbu. Amuleti būs lavandas un ametista akmens, kas simbolizē uzticību un harmoniju. Ar šiem amuletiem Zivis jutīsies droši.

 

Praktiski padomi un spēcīgs rituāls, kas palīdzēs “uzlādēt” amuletu

Pēc tam, kad esat izvēlējies sev akmeni-amuletu 2023. gadam, lai aktivizētu tā maģiskās īpašības, jums tas ir “jānoskaņo”. Rituālam vēlams izvēlēties nakti ar augošu mēnesi.

Lai veiktu spēcīgu rituālu, jums būs nepieciešams pats amulets, melna svece, augs, vīraks veiksmei, svečturis un sērkociņi. Labāk sākt gatavoties dienu pirms izvēlētā datuma. Dienas laikā talismanam vajadzētu gulēt tā, lai neviens tam nepieskartos.

Rituāla laikā naktī sakārtojiet telpā augus, lai atjaunotu dzīvības enerģiju. Aizdedziet vīraku un ievietojiet sveci svečturī un aizdedziet to ar sērkociņu. Ir svarīgi aizvērt acis un koncentrēties uz to, kas ir svarīgs. Turiet amuletu rokās un skatieties uz sveci, vizualizējot ideālo nākamo gadu. Garīgi izrunājot visas vēlmes, atkal aizveriet acis un, kad jūtat, ka amulets ir “uzlādējies”, rituāls ir pabeigts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment