Pretsāpju līdzeklis pret kukaiņu kodumiem un vēl 5 veidi, kā cukurs var izglābt ziedus, apģērbu un kārtību mājā

Iztīra zāles traipus no apģērba

Zināms, ka zāles traipus ir grūti noņemt, tāpēc pašas par sevi parastās ziepes diemžēl netiks galā. Bet cukurs palīdzēs atvieglot šo sarežģīto uzdevumu, lai saglabātu lietas pēc saskares ar zāli: jums cukurs jāsajauc ar siltu ūdeni, līdz veidojas bieza pasta, kas pēc tam jāuzklāj tieši uz traipa.

Un tad vienkārši atstājiet lietu apmēram vienu līdz divas stundas un tikai pēc tam mazgājiet drēbes ar parastajiem parametriem veļas mašīnā.

Sāpju mazināšana pēc mēles apdedzināšanas

Pat ja jums patīk dzert tēju vai kafiju bez cukura, jums joprojām var būt nepieciešams pēdējais, ja dzēriens ir pārāk karsts. Izrādās, ka pie apdegušas mēles palīdzēs visslavenākais saldums – uz tās vienkārši jāuzliek rafinētā cukura gabaliņš vai šķipsniņa cukura, un tas palīdzēs remdēt sāpes.

Kafijas dzirnaviņu vai blendera tīrīšana

Ja pēc blendera vai kafijas dzirnaviņu lietošanas tie ir tik netīri, ka ūdens un tīrīšanas līdzekļi īsti nelīdz, tad pēc palīdzības jāvēršas pie cukura.

Kafijas dzirnaviņās vai blenderī ir nepieciešams iebērt ceturtdaļu glāzes cukura un pēc tam ieslēdziet iekārtu, lai tā darbotos vairākas minūtes. Cukurs palīdzēs noņemt lieko smērvielu un eļļu, kas laika gaitā uzkrājusies ierīcē. Pēc tam aprīkojums ir jānomazgā kā parasti un jānoslauka.

Lasi arī: Biju šokā, kad vīramāte atklāja noslēpumu, kā izmanto sīpolus. Notīra metālu, atbaida odus, tīra stiklu un ne tikai…

Lasi arī: 5 veiksmīgu un laimīgu cilvēku ieradumi, kas viņiem palīdz būt produktīviem un veiksmīgiem

 

Pasargā sieru no pelējuma

Ja nevēlaties, lai siera gabals pārvērstos par slavenā zilā siera parodiju, kuru vairs nevarat ēst, tad atkal jāvēršas pēc palīdzības pie cukura. Tas ir tas, kurš var glābt produktu no pelējuma un aplikuma veidošanās: jums jāievieto siers traukā un blakus tam jānoliek pāris cukura kubiņi. Rafinēts cukurs spēj pietiekami absorbēt lieko mitrumu, kas novērsīs produkta bojāšanos.

 

Pretsāpju līdzeklis pret kukaiņu kodumiem

Daudziem zināms, cik kaitinoši dažu kukaiņu kodumi niez un sāp. Bet no šīs nelaimes var palīdzēt tikt vaļā cukurs. Tātad, jūs varat pagatavot mājās gatavotu līdzekli, kas atvieglos sāpes un niezi – jums vienādās daļās jāsajauc cukurs un ūdens, pēc tam uzklājiet iegūto pastu uz koduma vietas un atstājiet 20 minūtes. Tad viegli noslaukiet ar vates disku.

Arī interesanti: Kāpēc piebarot tomātus un gurķus ar maizi. Tu neticēsi, bet šī ir pati labākā prāvas ražas recepte!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment