Princim Džordžam nedrīkst būt labāko draugu – prinča ikdiena jaunajā skolā

Princis Džordžs ir sācis iet skolā, tomēr savdabīgs fakts par viņa skolas dzīvi daudziem licis izbrīnīties – izrādās, viņam jaunajā skolā nedrīkst būt labāko draugu. 

Šim it kā skumjajam faktam ir ļoti nopietns iemesls – jaunajā princā skolā ir stingri noteikumi attiecībā uz bēnu sociālo dzīvi. To ziņu britu žurnāliste Džeina Mūra, kuras draugu bērni arī apmeklē slaveno Tomasa skolu (Thomas School)  Londonā! Skolas vadība tādējādi cenšas bērniem iemācīt iejūtību, līdztiesības sajūtu un draudzīgumu – visiem bērniem savā starpā jabūt vienotiem un draugiem.

Skolā ir pat noteikums, ka, rīkojot kādam bērnam dzimšanas dienas balīti, ielūgumus skolā drīkst dalīt tikai tad, ja tiek ielūgti visi skolas bērni, atklāj Mūra. Savukārt uz skolas sienām visapkārt uzlīmēti plakāti ar virsrakstu – “Esi pret visiem laipns”.

Lasi arī: Mazā prinča Džordža skolotāja ir tikpat skaista kā Keita; briti jau spekulē

Tādējādi skolas vadība cenšas panākt, lai neviens skolēns nejūtas izslēgts, vai “apdalīts” – un nav svarīgi kāds ir skolēna sociālais statuss, vai vecāku bagātības līmenis. Līdz ar to jācer, ka jaunajam princim izdosies atrast nevis vienu, bet veselu baru jaunu draugu!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment