Princis Čārlzs nejauši atklājis, kura no vedeklām viņam ir tīkamāka; viņš savai “mīlulei” ir iedevi pat iesauku

Saseksas hercogienei Meganai Mārklai Lielbritānijas karaliskajā ģimenē ir gana skandaloza “slava”. Īpaši viņu nemīl apkalpojošais personāls un pils darbinieki. Viņi uzskata, ka viņa ir pārlieku kaprīza un ka viņas prasības bieži ir klaji nepamatotas, rakst la.lv portāl kokteilis.lv.

Taču daži karaliskās ģimenes locekļi Meganu atbalsta, neskatoties ne uz ko. Tā, piemēram, 70 gadus vecais princis Čārlzs, Lielbritānijas karalienes dēls, prinča Harija un prinča Viljama tēvs kādā intervijā karaliskās ģimenes žurnālistam Raselam Maiersam atzinies, ka Megana viņam ļoti simpatizē.

“Starp viņiem ir radusies garīga saikne. Un princis Čārlzs Meganu mēdz saukt par “the metal” (metāls – red.), kā nojaušat, tas ir viņas rakstura dēļ,” – raksta Maiers. Rasels akcentējis, ka Meganai iedzīvoties tradīciju bagātajā ģimenē ar striktajiem noteikumiem nebūt nav viegli. Britu preses uzbrukumi ir ļoti nesaudzīgi pret amerikāņu aktrisi un vēl vairāk sarežģī jau tā sarežģīto situāciju. Taču Megana “stingri stāv ar abām kājām uz zemes”.

Tajā pat laikā kāda bijusī Kensingtonas pils darbiniece teikusi, ka apkalpojošais personāls Meganai arī ir devis savu iesauku, kas ir kā ironiska atbilde uz prinča Čārlza “the metal” – darbinieki Saseksas hercogieni sākuši dēvēt par “tubing lady” (cauruļu lēdija – red.).

Lasi arī: No šīm lietām jāatbrīvojas katru nedēļu, lai mājās valdītu veiksme un bagātība

“Tas ir nedaudz dīvaini, ka princis Čārlzs ciena tieši viņu. Viņš uzskata, ka viņai ir izdevies brīnišķīgi tikt galā ar sabiedrības un mediju spiedienu, kas tika izrādīts pret viņu,” – žurnālists atklājis izdevumam “Daily Express”.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment