Prostitūtas stāsts: Ceļojums pa Amerikas bordeļa istabām

Lidija (tas nav viņas īstais vārds) ir legāla prostitūta, kura Nevadas štatā ir dzīvojusi un strādājusi 5 gadus. Pārdot sevi par naudu nebija viņas pirmā izvēle. Sākotnēji viņa vēlējās attīstīt savu karjeru sporta medicīnā, bet vēlāk specializējās terapijā. Kad Lidija pārvācās uz Nevadu, viņa gribēja izmēģināt prostitūcijas sfēru. “Nopelnīt naudu, darot kaut ko tādu, kas ir tikpat viegli kā šķirstīt žurnālu – kāpēc ne?”

Viņa ir strādājusi vairākos bordeļos štatā, bet izvairījusies no ielām. “Es izvēlējos legālo ceļu drošībai,” saka Lidija. Šobrīd viņa strādā Nevadas štata ziemeļu daļā mazā bordelī – prom no Lasvegasas spilgtajām gaismām (un lielās naudas).

Šī ir godīgs un nepārspīlēts bordeļa industrijas atainojums no Lidijas redzesloka– ielūkojies pa atvērtām bordeļa durvīm nedēļas nogales garumā!

Pirmdiena

Pulksten 9:30

Iknedēļas ārsta vizīte. Šo noteikti nedrīkst palaist garām. Vismaz drīkst vilkt krūšturi un ērtas drēbes, nevis to dīvaino lietu, kas visiem parāda manas krūtis.

Pagājušā nakts bija gara un nogurdinoša. Pilns darba laiks līdz 4:00.

Pulksten 9:40

Kafija bārā ar citām meitenēm. Ap pusdienlaiku parādīsies pirmie klienti – labi, ka man nav rīta maiņa. Liāna runā par klientu, no kura vakar nav varējusi tikt vaļā. Dusmīga par to, ka viņa dēļ nākamo klientu palaidusi garām. Ir divu veidu klienti – tādi kā Liānas, kuri tur uztaras ļoti ilgi, un ir tādi kā mans pirmais klients – kuri eksplodē uzreiz, kā viņiem pieskaras.

Mums nav atļauts ņemt naudu no klientiem bordelī – nav brīnums, ka Sinda savu dzeramnaudu iebāza prezervatīvā un nēsāja sevī – vienīgais veids, kā citi to napamana.

Pulksten 13:20

Atpakaļ mājā. Policisti pārbauda ārstu kartītes. Laiks sākt gatavoties darbam.

Pulksten 14:25

Telefona zvans no regulārā klienta, kurš “piekāps” nedēļas laikā. Viņš atbrauc no Oregonas ik pēc dažiem mēnešiem vienas un tās pašas lietas dēļ. Izģērbj mani, uzliek manas rokas un kājas uz dīvāna, izpēta manu pēcpusi tā, it kā būtu ārsts un runā par Kanādas politiku, kamēr “pārbauda” mani. Katra tikšanās ir vienāda, tās pašas sarunas un vienmēr 90 minūtes gara. Laba nauda.

Pulksten 18:40

Tikko bija atnācis bariņš kretīnu – aizgāja. Vienreiz, tikai vienreiz mūžā es vēlētos viņus nostādīt sev priekšā, rādīt uz viņiem ar pirkstu un smieties – tā kā viņi to dara. Bet lielākā daļa klientu ir jauki, bieži vien vēlas tikai kādu, ar ko aprunāties.

Sestdiena

Pulksten 12:30

Sāp kājas. Atkal nomainīju kurpes. Trīs pieraksti, 2 nomainīju drēbes, 4 reizes mazgāju zobus. Labi, ka šeit ir viesmīlis, kurš tiešām prot gatavot. Sekss uzdzen izsalkumu.

Pulksten 3:20 (nakts)

Pierakstīju vēl vienu klientu vakaram. Klients, kuram patīk mani sasiet. Pirmās divas reizes es dubultoju samaksu, lai Bella varētu būt istabā, kamēr viņš to dara – drošībai. Izrādījās labs vīrietis, tādēļ daru to viena.

Pēc padarītā viņš atsien mani, pats nomazgājas, aizejam uz bāru, izbaudām pa dzērienam un tad viņš aiziet. Pēc dažiem mēnešiem viņš atgriežas.

Svētdiena

Pusdienlaiks

Svētdiena – garākā diena nedēļā. Lokālie iemītnieki mēģina atgūties pēc paģirām.

Pulksten 17:00

Esmu nogurusi no 2 ballīšu naktīm un skaļuma. Patrīcija ir atgriezusies no atvaļinājuma, tas nozīmē, ka varēšu atprasīties mazliet ātrāk.

Aizrakstīju e-pastu savam “draugam” – mēs abi esam individuāli, neesam tādi kā visi pārējie, nepiederam pie tradicionālajiem. Aizrakstīju viņam visus trakākos šīs nedēļas notikumus, lai viņš izlasa.

Viņš skatās biļešu cenas uz Itāliju, lai es varētu aizbraukt. Jā, varbūt kādu dienu…nav jau aizliegts sapņot.

Pulksten 22:40

8 durvju zvani. Satiku 6 mēnešus neredzētu klientu. Viņam ļoti patīk plikgalvainas sievietes. Mani mati ir ļoti īsi. Viņš vēlas, lai tie būtu īsāki. Vienmēr pajautā, vai ļaušu viņam noskūt visu sevi, pirms mēs nodarbojamies ar seksu. Atbilde vienmēr ir nē. Nevēlos, lai nepazīstamiem cilvēkiem manā tuvumā rokās būtu skuveklis. Pie tam – piedāvātā cena ir par zemu.

Tā paiet gandrīz katra diena prostitūtas dzīvē – klienti ir visādi, nākas piedzīvot daudz dīvainu, neparastu lietu, tomēr.. darbs paliek darbs, un mēs katrs izvēlamies to, kas mums vislabāk patīk.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    vienu drāž dzīve citu klienti 😀

  • <cite class="fn">K</cite>

    Baigais fufelis, nu nav tur tik mierīga dzīvīte. Pārāk sausi aprakstīts, it kā strādāt bordelī nebūtu nekas īpašs.

  • <cite class="fn">meica</cite>

    izklausas pec reklamas kas aicina nak stradat

  • <cite class="fn">minka</cite>

    izlasiiju-nu-neko citu jau es nesagaidiiju[negaidiiju].Nekad muuzaa ar to nenodarbotos,sliktaakajaa gadiijumaa pakaartos.Kaa var veel buut kaads normaals pastaaviigs draugs peec tam,kad tevi visi,kas maksaa,ir paargaajusi…..Jaa-man patiik sekss,bet TIKAI ar manu vieniigo viirieti[viiru manaa gadiijumaa].Taa jau man daargums teica,kaa vinam nav veicies ar taa saucamajaam sievieteem-iebrauc kaa burkaa[taa izbraukta !],vinam labuma nekaada,kam taadu vajag…

Leave a Comment