Psiholoģiski triki ar kuru palīdzību iegūsi vēlamo rezultātu sarunājoties ar citiem

Vecāku gudrības

Ja vēlies, lai cilvēki, tevis teikto, uztvertu nopietni, atbilstošās situācijās, saki viņiem, ka to tev ir iemācījis tēvs. Cilvēki uzticas tēvu padomiem.

Triks sarunai

Lai mazliet izklaidētos sarunājoties ar kādu, izvēlies kādu vārdu, ko otrs saka un katru reizi, kad viņš pasaki šo vārdu vai vārdus tuvu tam, pasmaidi vai pamāj ar galvu, lai dotu kādu pozitīvu apliecinājumu un skaties, kā viņš atkārtos šo vārdu biežāk.

Runā un dod

Ja vēlies, lai draugs kaut ko panestu tavā vietā, piemēram, iepirkumus, vai tikko no bibliotēkas paņemtās grāmatas, vienkārši turpini ar viņu runāt, un dod viņam rokās maisiņu vai grāmatas. Lielākā daļa cilvēku automātiski to paņems bez domāšanas. Taču citi cilvēki vai apjukt.

Brokoļu triks

Ja vēlies, lai tavs bērns ēd brokoļus, paprasi vai viņš vēlās 2 vai 5 gabalus, tā vietā lai jautātu vai viņš vispār vēlas brokoļus. Tādā veidā tu jau esi veicis izvēli viņu vietā, bet viņiem liksies, ka tā ir viņu pašu izvēle. Šo triku var pielietot arī citām situācijām.

Konfrontācija

Ja tu domā, ka kāds plāno tev uzbrukt vai uzsākt strīdu esot pārrunās vai jebkur citur, apsēdies viņam blakus. Tas ir īpaši neveikli runāt par kādu sliktu, ja viņš tev sēž tieši blakus. Tāpēc viņš visticamāk būs jaukāks pret tevi.
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment