Pugačova ar ģimeni tiecas pēc Eiropas pilsonības, gadījumā, ja aizvērs robežas – pamats uztraukumam?

Kā ziņo krievu mediji, Alla Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu ir iegādājušies villu Kiprā, 2 miljonu eiro vērtībā – tieši tik daudz naudas ārvalstniekiem ir jāiztērē par nekustamā īpašuma iegādi Kiprā, lai iegūtu “Eiropas pasi” visai ģimenei.

Jau vairākas nedēļas krievu mediji ir pārņemti ar primadonnas Allas Pugačovas, viņas vīra Maksima Galkina un bērnu – Elizabetes un Harija, negaidīto pārvākšanos uz Kipru. Tur slavenais pāris ir iegādājies īpašumu – skaistu villu, 2 miljonu eiro vērtībā. Sākumā tika spekulēts, ka primadonna ar ģimeni ir aizlaidusies no Krievijas personīgu iemeslu dēļ, taču estrādes zvaigznes advokāts pavisam nesen atklāja patieso iemeslu šādam slavenā pāra solim.

Primadonna pagaidām pati personīgi nav sniegusi komentāru, kāpēc viņa ar vīru, Maksimu Galkinu ir pieņēmuši lēmumu iegādāties tik apjomīgu īpašumu Kiprā, kā arī nekomentē vai plāno atgriezties tēvzemē.

Pugačovas advokāts Sergejs Pogosjans uzskata, ka šī īpašuma iegāde un pārvākšanās ir saistīta ar pāra vēlēšanos iegūt “Eiropas pasi” visiem ģimenes locekļiem nevis vēlmi aizbraukt no Krievijas uz visiem laikiem.

“Kiprā kopš 2011. gada pastāv programma: ja jūs nekustamajā īpašumā investējat sākot no 2 miljoniem eiro, tad jums ir tiesības pretendēt uz šīs valsts pilsonību. Kipras pasi saņem ne tikai pircējs, bet arī viņa tuvākie – sieva, vīrs, bērni, vecāki” – skaidro Pogosjans, “sākumā pilsonību saņem vecāki, bet pēc mēneša vai pusotra – bērni. Šoreiz Pugačova ar Galkinu pie manis jau nevērsās.”

Advokāts piebilst, ka Pugačova ar Galkinu nav tie cilvēki, kas vienkārši sapņos par māju Kiprā – ja viņi vēlas, tad viņi to arī iegādājas un dara ar mērķi, kas šoreiz, viņaprāt, ir “Eiropas pase” visai ģimenei, kas ļautu bez vīzas ceļot pa vairākiem desmitiem valstu.

Producents Josifs Prigožins atzinās, ka daudzas slavenības tiecas pēc “rezerves” valsts: “Otra pilsonība ir sava veida apdrošināšana. Piemēram, ja robežas negaidīti aizver, tad tu varēsi ceļot pa pasauli, varēsi ceļot pa Eiropu. Daudzi tā spriež.”.

Lasi vēl: Pugačova atklājusi savu seju bez kosmētikas – paskaties, kamēr attēls vēl pieejams

Avots: ofigenno.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment