Puisēns rakstīja kartiņu savai simpātijai 9 gadu vecumā, kas ar viņiem ir noticis pēc 84 gadiem?

Abi mīluļi ir bijuši kopā jau 84 gadus, sakot, ka viņu mīlestības un kopā būšanas noslēpums ir cieņa un labas manieres.

Tomass un Irēna Hovardi ir pazīstami jau kopš bērnības, kad viens otrā ieskatījās. Viņi kļuva par labākajiem draugiem 1931. gadā un kopš tā laika viņi vairs nav šķīrušies. Dzīvojot pie vecākiem, viņus šķīra tikai četru durvju distance.

Laimīgais pāris apprecējās 1941. gadā, šogad nosvinot platīna kāzu jubileju, kas ir 70 laulībā pavadīti gadi. Tomass ir 93 gadus vecs, bet Irēna 91 gadu veca.

boylove1

“Jau agrās dienās es biju mācīts cienīt jebkuru sievieti. Cieņa un labas manieres ir tas kā trūkst mūsdienu sabiedrībā, ” stāsta Tomass, “Kad es kādā dienā pacēlu savu cepuri, sveicinot kādu dāmu uz ielas, 6 jaunāki puiši sāka par mani smieties. Neviens vairs nemāca labas manieres. Visiem interesē pēc iespējas lielāks naudas žūksnis un labākie rezultāti eksāmenos, bet vienkārša laipnība un pieklājība tiek aizmirsta. ”

“Mēs esam ķīvējušies, bet vienmēr salabuši. Mēs vēl joprojām esam iemīlējušies viens otrā un es precētos ar to pašu puisi, kuru es esmu apprecējusi tagad, ja man tas būtu jādara vēl kādu reizi,” stāsta Irēna.

boylove2

Sākumā Tomass iepazinās ar Irēnas brāli, Frenku, pie kura viņš devās katru dienu, lai dotos ārā spēlēties. Viņa mammai tas mazliet sāka šķist kaitinoši, jo no Tomasa nebija ne miera un tad viņa pateica: “Tu nāc nevis pie Frenka, bet gan tu gribi redzēt Irēnu.” Tomass bija tikai 9 gadus vecs, bet jau tad viņš nodomāja, ka viņa ir “jauka un patīkama meitene”.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment