Puisis tik ļoti negribēja precēties, ka izdarīja ko prātam neaptveramu sev

Iedomājieties, kā būtu būt sievietei, kurai jāatbild uz jautājumu: “Hei, vai tu neesi tā meiča, kuras vīrietis izvēlējās labāk nogriezt savu locekli, nekā pavadīt atlikušo dzīvi kopā ar tevi?”

Saskaņā ar mediju Gulf News, kādai sievietei no Apvienotajiem Arābu Emirātiem nāksies ar to sadzīvot visu atlikušo dzīvi. Kāds 26 gadus vecs vīrietis no Ķīnas, kurš jau bija apprecējies ar citu dāmu savā mājas zemē, izvēlējās labāk pats nocirst savu vīrieša lepnumu nekā ļaut, lai vecāki viņu piespiež apprecēties šo konkrēto sievieti.

Vīrietis iepriekš strīdējās ar savu ģimeni par šīm aprēķina laulībām. Brīdī, kad doma par precēšanos ar citu sievieti kļuva nepanesama, viņš izšķīrās par radikālu soli – ar nazi nogriezt savu dzimumlocekli.

Lasi vēl: Viņš labāk gribēja būt cietumā nekā mājās kopā ar sievu, tāpēc spēra drastisku soli

Pat pēc tam, kad brālis aizveda vīrieti uz slimnīcu, viņš joprojām bija tik apņēmies izvairīties no piespiedu laulībām, ka atteicās to piešūt atpakaļ. Tomēr, par laimi, brālim un vairākiem ārstiem izdevās vīrieti pārliecināt par peņa nozīmīgumu un lietderīgumu, tādēļ galu galā viņš piekrita operācijai.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment