“Pūķis ir izdarījis savu izvēli”: eksperti nosauc, kuri kļūs par 2024. gada favorītiem un saņems naudu, varu un spēku

Nākamais 2024. gads tiks aizvadīts Zaļā koka pūķa paspārnē. Astrologi uzskata, ka kļūt par viņa favorītiem nemaz nav tik vienkārši – mistiskā austrumu zvēra raksturs ir pārāk kaprīzs, taču tiem, kuri tiks izvēlēti, noteikti nekas netiks liegts.

Pūķis mīl radošus, drosmīgus, spēcīgus cilvēkus, necieš gļēvulību un melus, iedrošina tos, kuri prot riskēt un likt visu uz robežas.

ŪDENSVĪRS

Eksperti uzskata, ka Ūdensvīrs būs neapstrīdams varenā Pūķa mīļākais – zīmes pārstāvji iemieso tieši tās īpašības, kuras gada īpašnieks tik augstu vērtē. 2024. gadā Ūdensvīri piedzīvos lielus panākumus savā profesijā, biznesā, finansēs un mīlestībā.

Pūķis visas neatrisinātās Ūdensvīra problēmas atrisinās viegli un vienkārši. Ir tikai viens nosacījums – zīmes pārstāvjiem jābūt izlēmīgākiem, nebaidās izmēģināt jaunas lietas un riskēt.

AUNS, ZIVIS

Pūķis arī dos priekšroku Auniem un Zivīm. Šo zīmju pārstāvjiem būs iespēja attīstīt savu biznesu un zināšanas. Viņi varēs atrast interesantu pielietojumu saviem talantiem un spējām.

Lasi vēl: Šis ir džekpots! Kura zodiaka zīme pārvarēs nepatikšanas un nelaimes 2024. gadā – Tamāra Globa

Aunam tiek ieteikts nepārspīlēt, būt tiešākiem, un Zivīm nevajadzētu būt slinkām, pat ja tās ļoti vēlas. Pūķis būs dāsns pret viņiem.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Leave a Comment