Pusaudzes tante salauž viņas sirdi, neuzaicinot uz savām kāzām; Iemesls – necilvēcīgi egoistisks

rfesfsef

Kāzas parasti ir ļoti priecīgs notikums, kas saistās ar krāšņām svinībām. Tomēr kāzās ir arī kas tāds, kas var likt cilvēkiem rīkoties pavisam dīvaini.

Daudzi noteikti ir dzirdējuši par tādām līgavām, ko amerikāņi dēvē par “bridezilla” (“līgava” + “godzilla”). Šādas līgavas parasti izceļas ar dīvainām un  šokējošām prasībām un citiem untumiem, piemēram, liekot jau tā trūcīgajām līgavas māsām maksāt par kāzu kleitu vai pieprasot viņām nokrāsot matus.

Dažreiz kāzu plānošana saistās ar vēl nepatīkamākiem pavērsieniem, it īpaši, ja tas ir saistīts ar viesu sarakstu. Lai iekļautos budžetā, nākas izvēlēties, kurus draugus un ģimenes locekļus iekļaut un kurus neiekļaut viesu sarakstā, un dažreiz vienīgā izeja ir vienkārši  bez žēlastības izsvītrot cilvēkus no saraksta.

Kāda līgava izvēlējās jaunu taktiku un viesu sarakstā neiekļāva savu 15 gadus veco brāļa meitu, lai gan viņas vecāki un brāļi tika uzaicināti. Kāpēc tā?

Meitene dalījās ar saviem pārdzīvojumiem Reddit vietnē un rakstīja: “Esmu ļoti bēdīga, jo tuvojas manas tantes kāzas, bet es nevaru uz tām iet, jo neesmu ielūgta.

Lai izlasītu visu meitenes bēdīgo stāstu, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment