R. Brensona iedvesmojoša vēstule 9 gadus vecai meitenītei- disleksiķei

Internetā tika ievietots video par disleksiju kā ar to nākas sadzīvot un kāda ir to cilvēku uzvedība. Disleksija ir afāzijas veids, kas izpaužas kā nespēja lasīt, saprast izlasīto; ātra noguršana lasot.

Kāda 9 gadus veca meitenīte vēlējās personīgi pateikties R. Brensonam par dalīšanos ar video, kurš ir īpaši motivējošs cilvēkiem ar disleksiju. Kā arī viņa bija noskatījusies pāris Brensona veidotos video par šo kondīciju.

Meitenīte, Honor Smith, rakstīja šādi:

“Dārgo ser Brenson,

Paldies par Jūsu veidotajiem video par disleksiju, jo, pateicoties tiem, es skolā esmu kļuvusi daudz drošāka un pārliecinātāka. Kad mani vecāki pateica, ka man ir disleksija, tad man šķita, ka mana dzīve ir sabojāta. Es atguvu cerību, pateicoties Jūsu veidotajiem video.

Tāpēc- paldies! Es tos ļoti novērtēju!

No 9 gadus vecās, Honor Smith”

Ričards bija aizkustināts saņemot šo jauko pateicību, tāpēc viņš veltīja laiku, lai uzrakstītu atbildi:

Dārgo Honor,

Liels paldies Tev par Tavu apburošo vēstuli. Tas ir tik patīkami, saņemt ar roku rakstītu vēstuli, ka nolēmu aizsūtīt atbildi arī Tev atpakaļ.

Man ir patiess prieks, ka Tev patika video par disleksiju un es ļoti ceru, ka šie video palīdzēs arī vēl daudziem jauniem cilvēkiem, tādiem kā Tu.

Ja kāds Tevi kādreiz mēģina aizvainot un saka nejaukas lietas par Tevi un disleksiju- netici viņiem. Būšana dislektiķim ne obligāti ir kaut kas slikts, tā pat savā ziņā ir priekšrocība un tā noteikti ir palīdzējusi arī man.

Tava dzīve noteikti nav sabojāta un es ar prieku dzirdēšu par Taviem sasniegumiem nākamajiem gadiem ejot.

Visu to labāko Tev un Tavai ģimenei. Ar mīlestību- Ričards”

Avots: virgin.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment