Šī metode man ir tikai Dieva dāvana! Un kā es par to neiedomājos iepriekš? Tirgus miesnieks man parādīja šo metodi. Liels paldies viņam.
Šodien padalīšos ar triku, kā atdalīt vistas fileju no apakšstilba kaula. Man šis patiesi ir “gada atklājums”. Godīgi!
Sāksim !
Stilbiņš jānomazgā un jānosusina. Es vienmēr mazgāju savu gaļu, un tu?
Kur iet kauls, pēc skrimšļa veicu iegriezumus riņķī. Tur ir cīpslas – tās ir jāatdala no kaula.
Tagad ielieku stilbiņu rokā tā, lai gaļas puse būtu uz leju. Es arī ar nazi veicu iegriezumu aplī, lai gaļa atdalītos no kaula.
Tad velku fileju atpakaļ un sagriežu vēlreiz.
Nazi lieku zem filejas un pie kaula pamatnes (visā garumā), pagriežot stilbiņu, atdalu fileju no kaula.
Lasi vēl: Pīrādziņu mīkla, kas uzrūgst 5 minūtēs + 2 pildījumu varianti.
Tas ir viegli! Galvenais, lai nazis būtu ass.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Viņai ir 70, bet māja vienmēr kārtībā bez biežas uzkopšanas: 5 gudri triki no kaimiņienes
- Dabas vērotāji nevar vienoties vai ziema būs barga vai tomēr kā pavasaris: meteorologs atklāj kas būs
- Dāvana no tavas iepriekšējās dzīves, pamatojoties uz tavu Zodiaka zīmi
- Kāda Preiļu veikaliņa darbiniece atklāja kāpēc tieši pārdevējas sver preci, bet jūs to nevarat – šeit ir savs mērķis
- Spāniete par Latviju: ”Jūsu mājas nav domātas dzīvošanai, bet gan kam citam”
- Vasarnīcā Olainē atradu melnu somu — atverot to, smaids man bija garantēts










