Ja jūsu vārdā ir šie burti, jūs nevarat sagaidīt veiksmi dzīvē

Tāpēc ir tik svarīgi atbildīgi risināt jautājumu par to, kā nosaukt savu bērnu.

Lai ko tu domātu, bet vārds nav tikai haotisku burtu kopums. Tam patiešām ir nopietna ietekme uz cilvēka dzīvi, uz viņa rakstura veidošanos, enerģiju un pat veiksmi. Ne velti saka: kā nosauksi kuģi – tā tas arī kuģos.

Tāpēc, lemjot, kā nosaukt savu bērnu, ir vērts aplūkot ne tikai vārdu kalendāru, bet arī to, ko nozīmē atsevišķi vārda burti. Mūsu rakstā pastāstīsim, kuri no tiem var atvairīt veiksmi dzīvē.

Ezotēriķi uzskata, ka katrs burts cilvēka vārdā spēj ietekmēt likteni. Tieši tāpēc vieni iet cauri dzīvei tik viegli un skaisti, piesaistot sev tikai pozitīvus notikumus, bet citi nespēj labvēlīgi ietekmēt likteni, neraugoties uz titaniskām pūlēm.

Burts “E”

Šim burtam ir pozitīvi aspekti. Tas piešķir cilvēkam līdera īpašības. Ja tas ir klāt vārdā, īpaši pirmajā pozīcijā, jūs vienmēr būsiet uzņēmuma dvēsele, jums sekos cilvēki, kuri noteikti ieklausīsies jūsu padomos it visā.

Tomēr ir arī trūkumi. Pirmkārt, jūs bieži nonāksiet konfliktsituācijās. Diemžēl tās tiks atrisinātas ne tuvu ne tavā labā. Otrkārt, cilvēki ar burtu “e” vārdā dažkārt neapdomīgi riskē, tā dēļ zaudējot iespēju sasniegt vēlamo rezultātu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%


Treškārt, veiksme jums būs nelabvēlīga. Jo tuvāk burts ir vārda sākuma pozīcijām (vai arī, ja vārdā ir vairāki šādi burti) – jo lielāka varbūtība, ka jums dzīvē ne vienmēr veiksies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment