Ja jūsu vārdā ir šie burti, jūs nevarat sagaidīt veiksmi dzīvē

Burts “Z”

Kopš seniem laikiem šo burtu uzskatīja par sava veida ļaunuma simbolu un vēstnesi, ka cilvēks bieži būs pakļauts grēcīgu kārdinājumu ietekmei. No tādiem cilvēkiem mēdza censties izvairīties. Tika uzskatīts, ka pat tikšanās ar viņiem jau var atnest nelaimi citu cilvēku dzīvē.

Un līdz šim ezotēriķi uzskata, ka “Z” nes tikai negatīvu enerģiju un atgrūž laimi visā dzīvē. Dabiski, ka šim burtam ir vislielākā ietekme, ja tas ir pirmajā pozīcijā vārdā.

Kā cīnīties ar negatīvo ietekmi? Jācenšas izskaust tādas negatīvas īpašības kā dusmas, alkatība, skaudība. Tikai tādā gadījumā jūs varat mēģināt izvairīties no likteņa sagatavotās karmas.

Burts “I”

Arī šis burts vārdā neliecina neko labu. Pirmkārt, tas liecina, ka cilvēkam ir ļoti daudz baiļu – viņš baidās riskēt, tāpēc bieži nesasniedz savus mērķus. Otrkārt, viņš baidās būt nabadzībā, tādējādi arvien vairāk piesaista situācijas, kas provocē naudas trūkumu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Kopumā “I” ir diezgan negatīva enerģija, kas spēj atvairīt veiksmi un piesaistīt cilvēka dzīvē tikai ne tos patīkamākos notikumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment