Labākās dāvanas, kas noteikti sabojās cilvēka svētkus

Draugi mums ar vīru kāzās uzdāvināja skaistus nažus. Mēs bijām priecīgi, taču, tiklīdz uzzinājām, ka šāda dāvana var aizbaidīt veiksmi, sākās mūsu finansiālās grūtības.

Grūti ticēt tādām lietām, bet fakti ir skaidri. Daži domā, ka tā ir tikai nejaušība. Bet no kurienes gan radušies visi šīs tautas ticējumi? Nav taču grābti gluži no zila gaisa!

Šodien es vēlos tev pastāstīt par vairākiem interesantiem tautas ticējumiem par dāvanām, kuras, kā minēts, var piesaistīt nedienas. Noskaidrosim, kuras lietas ir pašas sliktākās dāvanas un kā izvairīties no negatīvās enerģijas, kas var ienākt mājoklī līdz ar uzdāvināto priekšmetu.

Pulkstenis

Pulkstenis ir brīnišķīgs aksesuārs, taču tā nav labākā velte īpašos svētkos. Tiek uzskatīts, ka uzdāvināts pulkstenis var saīsināt dāvanas saņēmēja mūžu. Tas dāvanai piešķir īpašu, dažreiz ne pārāk patīkamu nozīmi. Bet nekrīti panikā!


Dabiski, ka daudzi mūsdienu cilvēki šādai māņticībai nepiešķir īpašu nozīmi. Taču – ja zini, ka tuvs cilvēks tic tautas gudrībām un viņš šādu dāvanu varētu uztvert negatīvi, tev tas jāņem vērā. Ja tomēr nolemsi uzdāvināt pulksteni, palūdz no saņēmēja simbolisku samaksu par šo velti.

Svečturis un sveces

Sveces ir skaists dekoratīvs elements, taču ir vērts atcerēties, ka sveces vai svečtura dāvināšana var asociēties ar tā dēvēto neveiksmes liesmu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%


Tomēr, ja esi labi pazīstams ar dāvanas saņēmēju un velte nāk no tīras sirds, nav īpaši jāuztraucas. Dāvini sveces tikai tiem, ar kuriem esi tuvās attiecībās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment