Labākās dāvanas, kas noteikti sabojās cilvēka svētkus

Spogulis

Ap spoguli vienmēr virmojuši dažādi apgalvojumi. Pastāv uzskats, ka spogulis ir logs uz citu pasauli, kas nav mums līdz galam izprotama, bet spēj iespaidot mūsu dzīvi. Dažādās kultūrās spoguļi tika izmantoti reliģiskos un maģiskos rituālos.

Šī īpašā attieksme pret spoguļiem radīja priekšstatu par tiem kā par objektiem, kas spēj nest sevī enerģiju un ietekmēt cilvēku likteņus.

Spogulis, īpaši liels un grezni dekorēts, tiek uzskatīts par neveiksmīgu dāvanu, kura var izstarot negatīvo enerģiju. Lai izvairītos no nepatikšanām, vislabāk iegādājies sev spoguli pats.

Naži

Naži var asociēties ar attiecību izjukšanu un konfliktiem. Bet neatsakies no šī parocīgā virtuves instrumenta! Vienkārši palūdz dāvinātājam par nažiem pieņemt simbolisku maksu, lai izvairītos no iespējamām negatīvām sekām.

Amuleti

Amuleti un talismani ir brīnišķīgas lietas, taču labāk tos izvēlēties pašam, nevis saņemt dāvanā. Pieņemt šādas dāvanas no citiem nozīmē piesaistīt nepatikšanas un neveiksmes. Atceries, ka ikviens amulets jāizvēlas, ņemot vērā tavu personīgo gaumi un vēlmes.


Svarīgi atcerēties, ka mūsu pašu izvēle un ticība pozitīvam iznākumam var atsvērt jebkādus tciējumus. Pasniedz dāvanas ar mīlestību un sirsnību un pieņem ar pateicību – tad viss būs labi!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Bet vai tu, izvēloties dāvanas, ņem vērā senču ticējumus? Priecāsimies, ja pastāstīsi par saviem dāvināšanas paradumiem raksta komentāros! Būsim arī pateicīgi, ja padalīsies ar rakstu sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment