Raktuvju strādnieks Krievijā izmanto brīvos brīžus, lai fotografētu lapsas aiz Ziemeļu polārā loka

Autors: Ivan Kislov Photography http://ivankislov.ru/

Krievijas Tālo austrumu Čukotkas autonomais apgabals ir skarbs – laika apstākļi ziemā ir īpaši nepiemēroti cilvēkiem. Temperatūras tur bieži noslīd zem -40 grādiem. Bet pat šajos brutālajos apstākļos māte daba spējusi atrast iespēju dzīvībai – tundrā mīt daudzi dzīvnieki un augi, kas spēj pielāgoties šiem apstākļiem.

Vieni no skaistākajiem dzīvniekiem tundrā ir lapsas. Raktuvju strādnieks Krievijā izmanto brīvos brīžus, lai fotografētu lapsas šajos skarbajos apstākļos un rezultāts ir fantastisks. Viņa vārds ir Ivans Kisļovs un viņš nesen sniedza interviju mākslas un dzīvesstila lapai Bored Panda, lai pastāstītu par savām fotogrāfijām.

Ivans dzīvo Krievijas Tālo austrumu ostas pilsētā Magadanā un strādā par raktuvju inženieri. Kad viņam ir brīvs laiks starp garajām maiņām darbā, viņš dodas fotografēt dabu, lai “atrautos no ikdienas rutīnas”. Ivans stāsta, ka viņam patīk doties garos pārgājienos uz neapdzīvotām vietām, lai vienkārši baudītu dabu, vai arī fotografētu dzīvniekus.

Lai arī viņa fotogrāfiku kolekcijā ir gan lāči, vilki u.c. dzīvnieki, viņš saka, ka tieši lapsa ir visatvērtākās fotogrāfijām. Daudzas lapas labprāt pozējot fotogrāfam, un tas ļauj bildes izveidot daudz skaistākas – no interesantākiem leņķiem un tuvplāniem. “Lapsas ir ļoti ziņkārīgi dzīvnieki, un bieži pienāk ļoti tuvu,” saka Ivans.

Vairāk informācijas šeit: http://ivankislov.ru/

 

 

 

 

Avots: IvanKislov   un BoredPanda

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment