Rebekai neļāva izmantot Disnejlendas karuseli, jo viņa bija pārāk korpulenta; Lūk, ko viņa izdarīja!

Mātei aizliedz izmantot karuseli Disnejlendas atrakciju parkā, jo viņa ir pārāk korpulenta, pēc publiskās kaunināšanas viņa nolēma zaudēt 60 kilogramus liekā svara.

Apkaunotā māte, kura iesprūda Parīzes Disnejlendā esošajā karuselī, jutās tik apkaunota, ka nolēma zaudēt 60 kilogramus liekā svara.

1

Korpulentā Rebeka Levija (33), no Kirbijas, Eseksā, aiz kauna nosarka, jo nespēja aizdarīt drošības jostu kādā no Disnejlendas atrakcijām – tas nozīmēja, ka viņas dēlam, Bobijam (10), nācās vienam pašam izmantot karuseli.

2

Drošības apsvērumu dēļ, bērna mātei palūdza doties prom no karuseļa visu pārējo apmeklētāju priekšā – Levijas kundze notikušo pārdzīvoja lejot gaužas asaras par notikušo.

Tagad slaido līniju ievērojošā sieviete zaudējusi pusi sava ķermeņa svara, tās ir pārsteidzošas pārvērtības, kas viņai aiztaupīs šādu apkaunojošu situāciju atkārtošanos nākotnē.

3

Rebeka tagad sver 70 kilogramus un ar savu attieksmi apņēmīgā sieviete pierādīja, ka nekas nespēs stāties viņas ceļā – viņa vēlas ar jaunu sparu iesaistīties dažādās aktivitātēs kopā ar dēlēnu.

 

Rebeka ir pavāre, viņa papildina sakot: “Pēc Parīzes Disnejlendā piedzīvotā apkaunojuma, es zināju, ka sevis un arī dēla dēļ, man jāzaudē liekais svars.”

5

Lasi vēl: Atklāti ģeniāli veidi, kā pašam atbrīvoties no rētām un atgūt labu ādu; Noderīgi padomi

Tagad Rebeka izskatās labāk, nekā jebkad agrāk. Iepriekš viņa svēra 133 kilogramus.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment