Kā pagatavot čipsus no cukīni:
1. Katlā uzsildīt saulespuķu eļļu. Sagriez cukīni plānās šķēlītēs, aptuveni 2 mm biezumā. Ļoti karstā eļļā met iekšā cukīni gabaliņus, lai tie ceptos, ja būs nepieciešams pielej vēl klāt eļļu.
2. Pēc pusotras līdz divām minūtēm, kad šķēlītes sāks palikt zeltaini brūnganas un pārklāsies ar nelielu kraukšķīgu kārtiņu, ņem ārā un uzliec uz šķīvja kur uzklāta salvete, tā uzsūks lieko eļļu, pēc tam apsāli un ļauj lai atdziest čipsi.
4. Pa to laiku uztaisi mērci. Notīti gurķi no mizas, sagriez to 4 daļās un kopā ar jogurtu, ķiploku, olīveļļu un sāli, pipariem pēc garšas sablenderē. Servē cukīni čipsus tā, lai tos būtu viegli paņemt un iemērkt jogurta mērcē.
Šie čipsi patiks gan tev, gan draudzenei, gan viņas un taviem vecākiem un pat draugiem.
Labu apetīti!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Spilveni smaržos svaigi un tīri pat bez mazgāšanas, izmantojot vienu vienkāršu metodi
- Kā pareizi novembrī apsegt rozes, lai tās viegli pārziemotu un priecētu ar krāšņiem ziediem pavasarī
- Pazīstama pārdevēja atklāja, kāpēc ražotāji caurdur putraimu un makaronu iepakojumus
- Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, šajā pasaulē ieradušies ar lielāku mērķi – viņiem ir “senas un gudras” dvēseles
- Šīm 4 zodiaka zīmēm 12. novembris nesīs lielu veiksmi un jaunas iespējas
- Debešķīgas brokastis, kas gatavas dažu minūšu laikā: ar recepti padalījās mans draugs itālis






