Kā pagatavot čipsus no cukīni:
1. Katlā uzsildīt saulespuķu eļļu. Sagriez cukīni plānās šķēlītēs, aptuveni 2 mm biezumā. Ļoti karstā eļļā met iekšā cukīni gabaliņus, lai tie ceptos, ja būs nepieciešams pielej vēl klāt eļļu.
2. Pēc pusotras līdz divām minūtēm, kad šķēlītes sāks palikt zeltaini brūnganas un pārklāsies ar nelielu kraukšķīgu kārtiņu, ņem ārā un uzliec uz šķīvja kur uzklāta salvete, tā uzsūks lieko eļļu, pēc tam apsāli un ļauj lai atdziest čipsi.
4. Pa to laiku uztaisi mērci. Notīti gurķi no mizas, sagriez to 4 daļās un kopā ar jogurtu, ķiploku, olīveļļu un sāli, pipariem pēc garšas sablenderē. Servē cukīni čipsus tā, lai tos būtu viegli paņemt un iemērkt jogurta mērcē.
Šie čipsi patiks gan tev, gan draudzenei, gan viņas un taviem vecākiem un pat draugiem.
Labu apetīti!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Ziemas prognoze: kuros reģionos būs rekordaugsta temperatūra un pat sausums
- Zemnieks nespēj klusēt un atklāj patiesību, kāpēc kartupeļu cenas ir pieckāršojušās – tie nav tikai laikapstākļi
- Vai jūs arī tos izmetat? Nevajag tā darīt – visnoderīgākais mēslojums stādiem un dārziem
- Jauns veids, kā pieredzējuši dārznieki apgriež savas avenes rudenī: vienkārša metode, kas nākamā gada ražu dubultos
- Ziema ir atcelta: laikapstākļi strauji mainīsies no 28. oktobra – atjaunināta prognoze
- Nekad nedomāju, ka Inga (vīra mīļākā) kļūs par manu labāko draudzeni: “Patiesība ir daudz interesantāka”