Pamatnes pagatavošana
Kūkas pamatnes pagatavošanai ideāli piemēroti ir kārtainās mīklas cepumi, kas jāsadrupina nelielos gabaliņos.
Noliekam malā nelielu daudzumu sadrupināto cepumu; tie būs nepieciešami kūkas dekorēšanai.
Kūkas veidošana un dekorēšana
Apvienojam olu krēmu ar sadrupinātajiem cepumiem un kārtīgi samaisām.
Kūkas pagatavošanai paredzētās veidnes dibenu izklājam ar pārtikas plēvi, bet sānus – ar acetāta plēvi. Ielejam iegūto maisu veidnē un izlīdzinām virsmu.
Kūku apbārstām ar atlikušajām cepumu drupatām. Liekam ledusskapī uz 3-4 stundām.
Bez cepšanas tapusī “Napoleona” kūka izskatās ļoti skaista un neparasta, bet tās garša neatstās vienaldzīgu nevienu.
Izmēģini arī tu šo brīnišķīgo desertu, tev noteikti garšos un patiks vienkāršais pagatavošanas veids! Būsim pateicīgi, ja dalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Siltāks nekā parasti, bet ar pārsteigumiem: sinoptiķi prognozē, kāda būs ziema
- Kāpēc patiesībā lielveikalos Lidl, Maxima bieži strādā tikai viena vai divas kases un ko viņi no tā iegūst
- Sešus mēnešus dzīvoju ar vīrieti, kurš pelnīja 700 euro, bet aizgāju no viņa tikai divu iemeslu dēļ
- Sāksies “melnā josla”: ko nedrīkst ņemt rokās 24. oktobrī – tautas ticējumi
- Rīdziniece aizbrauca pie draudzenes uz Slovākiju un ieraudzīja, ka viņa virtuves izlietnē mazgā atkritumus: stāstu kāpēc
- PVD izplata svarīgu informāciju visiem mīluļu īpašniekiem Latvijā: ”Mēs negaidīti varam arī braukt pārbaudīt”











