Recepte-atradums kūkas “Napoleons” cienītājiem. Tagad leģendāro gardumu var pagatavot tikai 15 minūtēs, bez cepšanas!

Pamatnes pagatavošana

Kūkas pamatnes pagatavošanai ideāli piemēroti ir kārtainās mīklas cepumi, kas jāsadrupina nelielos gabaliņos.

Noliekam malā nelielu daudzumu sadrupināto cepumu; tie būs nepieciešami kūkas dekorēšanai.

Kūkas veidošana un dekorēšana

Apvienojam olu krēmu ar sadrupinātajiem cepumiem un kārtīgi samaisām.

Kūkas pagatavošanai paredzētās veidnes dibenu izklājam ar pārtikas plēvi, bet sānus – ar acetāta plēvi. Ielejam iegūto maisu veidnē un izlīdzinām virsmu.

Kūku apbārstām ar atlikušajām cepumu drupatām. Liekam ledusskapī uz 3-4 stundām.

Bez cepšanas tapusī “Napoleona” kūka izskatās ļoti skaista un neparasta, bet tās garša neatstās vienaldzīgu nevienu.

Izmēģini arī tu šo brīnišķīgo desertu, tev noteikti garšos un patiks vienkāršais pagatavošanas veids! Būsim pateicīgi, ja dalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment