Regulāri vaimanā: vīriešu vārdi, kuru nēsātāji mūžīgi sūdzas par dzīvi

 

Skaudīgais neveiksminieks

Pāvels mīl sevi salīdzināt ar citiem, lai saprastu, cik ļoti viņš ir par citiem sliktāks. Viņam nav zems pašnovērtējums, tomēr viņam vienmēr kaut kas ir par maz.

Viņš apskauž visus, pat tuvākos draugus un radiniekus. Viņš nekad nepaslavēs citus par viņu sasniegumiem. Tieši pretēji – Pāvels viņus parādīs negatīvā gaismā, lai sieva viņu pašu neuzskatītu par neveiksminieku. Šāds vīrietis bieži var šķist ļauns un skaudīgs.

Lasi arī: Atklāts Svetlanas Bless nāves iemesls

 

Vāja rakstura brunču mednieks

Vīrieši, kuriem ir vārds Markuss, ir īsti brunču mednieki. Šāds vīrietis zina, kā iekarot dāmas sirdi, bet iekšienē viņam ir ļoti vājš raksturs. Pašā atbildīgākajā brīdī viņš var nolaist rokas.

Uz viņu labāk nepaļauties, jo viņš var nomainīt pozīciju pēdējā brīdī. Markuss pat nemēģinās kaut ko mainīt, jo viņš tērēs laiku vaimanām un sevis žēlošanai.

 

Apvainojies uz visu pasauli

Skanīgā un populārā vārda – Roberts – īpašnieki no dabas ir ļoti naivi. Bet tieši tas piesaista apkārtējos. Šāds vīrietis nepievērš uzmanību savām vajadzībām, bet grib palīdzēt visiem apkārtējiem.

Viņš neprot mācīties no savām neveiksmēm un tikai sūdzas par to, cik pasaule pret viņu ir netaisna. Roberts grib sev atrast sievieti, kurai būs spēcīgs raksturs. Viņa ievirzīs viņu uz pareizā ceļa un palīdzēs gūt pārliecību par sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment