Riekstu Spass 29. augustā (Riekstu svētīšanas svētki);Svētku noslēpumi: kā saņemt augstāko spēku svētību; Laimes, veselības un pārticības rituāli

Brīnumu un neiedomājamu pārvērtību diena, kad pastāv visai liela varbūtība, ka augstākie spēki jūs sadzirdēs. Pēdējie vasaras svētki, kas apvieno sevī tautiskās paražas un baznīcas svētumu. Šajos svētkos iespējams veikt dažādus noslēpumainus rituālus, kas ļaus jums sasniegt kāroto visīsākā laikā.

Tautā Riekstu un Maizes Spass nemaz nav tik ļoti populārs kā divi iepriekšējie (Ābolu un Medus Spasi). Šajā laikā cilvēki parasti aizņemti ar dažādiem lauku darbiem vai arī vienkārši aizmirst par šiem svētkiem. Bet velti, jo tieši šajā dienā var saņemt Debesu svētību un atvadīties no visām savām slimībām.

Svētku īpatnības

Baznīcai šie svētki ir īpaši ar to, ka šajā dienā Jēzus Kristus tēls parādījies uz audekla un izārstējis Sīrijas valdnieku. Šis patiesais brīnums noticis tad, kad pēc Augstāko Spēku vēlmes un bez mazākās cilvēku iejaukšanās uz audekla parādījies Dievišķais tēls.

Arī mūsu ikdienas dzīvē tiek dots tiem, kas patiesi tic un lūdz. Cilvēku visbiežāk pieļautā kļūda ir tā, ka mēs lūdzam Dievu, sapņojam, bet mūsos nav īstās ticības, ka mūsu sapņi var piepildīties.

Ikdienas steigā mēs esam pārstājuši ticēt brīnumiem, mēs vairs neredzam brīnišķo. Bet brīnumi ir mums visapkārt, ik uz soļa. Kāda neredzamā roka pasargā mūs no bēdām, norāda mums pareizo ceļu. Mēs vienkārši to nemanam, vai arī norakstām to uz nejaušību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment