Robusta ārpuse, plašs salons: Insignia apvidus faniem

Jaunā Insignia Sports Tourer jau ir ļoti labā formā: tā ar savu sportisko, bet eleganto stilu un elpu aizraujošajām līnijām pārnes Opel dizaina filosofiju nākamajā līmenī. Pilnīgi jaunā vieglā svara konstrukcija ir viens no galvenajiem tās apņēmīgās un veiklās veiktspējas iemesliem.

Country Tourer ir visas šīs īpašības un vēl vairāk. Tās izturība un individuālais šarms padara to par Insignia modeļu klāsta augstākā līmeņa variantu. Jau no paša izstrādes procesa sākuma dizaineri un inženieri strādāja pie trīs atsevišķiem Insignia variantiem.

Jaunās Insignia Country Tourer priekšpuse izskatās vēl mērķtiecīgāk nekā tās Sports Tourer radiniekam. Ievērojamā priekšējā reste un slaidie lukturi rada plašāku iespaidu garenvirzienā, savukārt sudraba krāsas aizsargplāksne vizuāli “pavelk” automašīnu uz leju, lai uzsvērtu stabilo stāju. Melnais aizsargapšuvums bamperu apakšā, ap riteņu arkām un visapkārt pa virsbūves apakšu, pastiprina robusto izskatu. Tāpat kā priekšpuse, arī aizmugure demonstrē drosmīgas nianses, piemēram, sudraba krāsas aizsargplāksne un dubultie izplūdes sistēmas izvadi, kas pastiprina zemāku un platāku iespaidu.

Tiem, kas meklē patiesi unikālu Insignia, drīz būs pieejams neierobežots iespēju klāsts, pateicoties līdz ar Insignia Country Tourer uzsāktam Opel Exclusive konceptam. Papildus parastajām krāsām, pircēji var izvēlēties kādu no 15 papildus krāsām, kas pieejamas tikai Exclusive programmas klientiem. Tomēr, tas nav viss. Opel Exclusive eksperti, izmantojot paraugu vai attēlu, var atdarināt jebkuru vēlamo krāsu toni. Turklāt, pateicoties papildu riteņu dizainiem un ādas salona variantiem, Exclusive klienti var vēl vairāk personalizēt savus transportlīdzekļus.

Atbilstoši skarbā daudzcīņnieka raksturam, jaunā Insignia Country Tourer pirmām kārtām ir praktiska. Lai iekraušana būtu pēc iespējas vienkāršāka, bagāžas nodalījuma vāks ir atverams nepieskaroties automašīnai. Kombinācijā ar “Keyless Open & Start”, pietiek ar vienkāršu kājas kustību zem aizmugurējā bampera, lai atvērtu bagāžas nodalījuma vāku (transportlīdzekļa silueta projekcija uz zemes rāda pareizo zonu). Aizmugurējo sēdekļu rindu var nolocīt vienkārši nospiežot bagāžas nodalījumā esošo pogu. Standartā pieejamie jumta reliņi ne tikai uzsver piedzīvojumu meklētāja izskatu, bet arī palielina jaunās Insignia Country Tourer izmantošanas iespēju klāstu, ļaujot izturīgajam universālim uz jumta pārvadāt līdz 100 kilogramiem.

Nepārspējamas tehnoloģijas: droša, komfortabla, satriecoša savienojamība

Tāpat kā tās radinieki – Grand Sport un Sports Tourer, arī Insignia Country Tourer ir aprīkota ar daudzām modernākajām tehnoloģijām un palīdzības sistēmām, kas sniedz jaunu drošības un komforta līmeni. Viena no spožākajām tehnoloģijām visās šī vārda nozīmēs ir otrās paaudzes Opel inovatīvās un godalgotās adaptīvās IntelliLux LED® matricu gaismas. Tagad Opel LED® matricu gaismās katrā no slaidajiem lukturiem ir integrēti 16 LED segmenti, un tās nodrošina aktīvo līkumu apgaismojuma funkciju, bet LED prožektoru režīmā gaismas stars ir līdz 400 metriem. Papildus aprīkojums iekļauj projekcijas ekrānu, 360° apkārtnes skata kameru, adaptīvo kruīza kontroli (ACC) ar automātisko avārijas bremzēšanas funkciju, joslas saglabāšanas asistentu ar automatizētu stūrēšanas korekciju un aizmugurējās satiksmes distances brīdinājuma funkciju.

Jaunākā ar Apple CarPlay un Android Auto saderīgā IntelliLink sistēma nodrošina izcilu izklaidi un savienojamību. Viedtālrunis var tikt uzlādēts bez kabeļa, kamēr tas ir nemanāmi savienots ar informācijas un izklaides sistēmu. Protams, uz klāja ir arī revolucionārā savienojamības un pakalpojumu palīga sistēma Opel OnStar, kas piedāvā pakalpojumus sākot no  automātiskās ziņošanas avārijas gadījumā līdz palīdzībai nozagta transportlīdzekļa gadījumā. Divi jaunpienācēji OnStar piedāvājumā ir rezervācijas pakalpojums[1] un autostāvvietas meklēšana[2]. Abi pakalpojumi tiek sniegti ar OnStar konsultantu palīdzību, kas var rezervēt viesnīcu un / vai meklēt piemērotu autostāvvietu.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment