Toyota Yaris nosaka trendu

Jaunais Yaris Hybrid ir kā aušīgs piektdienas vakars pilsētā. Dedzīgs, bezrūpīgs un aizraujošu iespēju pilns. Darbojoties elektrorežīmā, salonā ir tik kluss, ka Tu vari no sirds dziedāt līdzi mīļākajiem hitiem.

Rosīgais Yaris ir tik kompakts, ka vienmēr nostājas vistuvāk deju grīdai. Kabatās, par kurām neveiklākie pat neuzdrīkstas sapņot. Jaunais Yaris Hybrid būs gaidīts viesis ikvienā kompānijā.

Stils, kas dāvā enerģiju

enerģiskās kontūras un stilīgais dizains ne vien nodrošina komfortablus un relaksētus braucienus, bet dāvā arī stilu, kas uzlabo omu pēc katra brauciena. Jaunais Toyota Yaris dāvā izsmalcinātību, komfortu un kontroli ikvienā braucienā. Tā saskaņotais multimediju sistēmas, inovatīvā TFT daudzfunkcionālā displeja un 3 spieķu ādas stūres stils dāvā plūstošu, ergonomisku dizainu.

Pārliecība stresa situācijās

Jaunā Toyota Yaris standarta aprīkojums ietver Toyota Safety Sense drošības tehnoloģiju komplektu. Aktīvās tehnoloģijas ļauj Tev braukt ar pārliecību pat visintensīvākajos braukšanas apstākļos. Pilsētā vai uz šosejas – lai kādus šķēršļus ceļš liktu Tavā priekšā, Tu vienmēr vari paļauties uz to, ka Yaris ir gatavs visam.

Enerģijas lādiņš

Jaunaus Toyota Yaris ir gan atsvaidzinošs un enerģizējošs, gan kluss, bezrūpīgs, inteliģents un uzticams. Izpēti pilsētu, līdz pat 50% laika braucot vienmērīgajā elektriskajā režīmā bez iepriekšējas uzlādes, un pārvērst ikvienu braucienu!

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment