RTU atvērto durvju dienā studenti varēs uzzināt vairāk par inženierzinātnēm

RTU atvērto durvju dienā topošajiem studentiem būs iespēja uzzināt par inženierzinātnēm.

Ar šādu paziņojumu nākusi klajā RTU Ārējās komunikācijas daļas vadītāja Dita Arāja.

Kādas studiju programmas ir pieejamas RTU? Kā tiek noteikta jaunu studentu uzņemšana? Kāda veida fakultātes atrodas RTU pilsētiņā Ķipsalā, Latvijā? Kādas studiju iespējas ārpusē ir pieejamas studentiem RTU? RTU atvērto durvju dienā studenti un viņu vecāki sniegs informāciju par dažādām RTU pieejamajām studiju programmām, kā arī uzņemšanas gaitu un fakultāšu klāstu, kas atrodas universitātes pilsētiņā Ķipsalā, Latvijā.

Šis pasākums notiks sestdien, 5.novembrī, plkst.10 RTU studentu pilsētiņā Ķipsalā. Sākumā atvērto durvju dienas apmeklētāji gaidīti RTU auditorijas nama “Domus Auditorialis”, Zunda krastmalā 8, vestibilā. Tur viņi var neformālā gaisotnē iepazīt visas deviņas RTU fakultātes, aprunājoties ar konkrēto fakultāšu studentiem.

Šie studenti jau studentu gados RTU Dizaina fabrikā dalīsies ar savu studiju pieredzi RTU un RTU infrastruktūras izmantošanas iespējām un atbalstu jaunu ideju izmēģināšanai. Reflektantiem jāņem vērā gan gatavojoties uzņemšanai RTU, gan uzņemšanas procesā. Būs iespēja uzzināt par atpūtas un sporta iespējām RTU, kā arī organizēta ekskursija uz RTU dienesta viesnīcām, kas atrodas Ķīpsalā, lai gūtu priekšstatu par studentu dzīves apstākļiem studiju laikā.

Pēc vispārīgas informācijas iegūšanas RTU Atvērto durvju dienas dalībnieki viņus gaidīs RTU fakultātēs. Interesenti var apskatīt pētniecības vidi, laboratorijas, uzzināt par katras fakultātes piedāvātajām pētniecības programmām. var darīt.

Laboratorijās varēs uzzināt, kā izveidot jaunu betona maisījumu, kas ir sausais ledus, kā elektrība nonāk patērētāju tirdzniecības vietās, kā no dabas tiek iegūts siltums, apskatīt no videi draudzīgiem materiāliem izgatavotu dronu, vērot alternatīvo transportlīdzekļu demonstrācijas. veidojuši studenti, uzziniet, kādus nākotnes materiālus jau RTU laboratorijās izstrādā zinātniekix, kā arī izpētīt daudz vairāk dažādu laboratoriju, to noslēpumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment