Vīrs teica, ka dosies uz dārzu krāsot žogu. Man pārskrēja drebuļi pēc tam, kad pēkšņi piezvanīja kaimiņiene

Man un vīram patīk katru nedēļas nogali doties uz mūsu vasarnīcu. Protams, tas ne vienmēr izdodas, bet mēs cenšamies.

 

Tā tas bija arī pirms pagājušās nedēļas beigām. Es teicu vīram, ka nevarēšu sestdien braukt uz vasarnīcu, jo manai draudzenei ir dzimšanas diena un viņa nolēma to nosvinēt. Sākumā vīrs teica, ka arī tad nebrauks, bet nākamajā dienā pārdomāja un nolēma mierīgi doties uz vasarnīcu krāsot pagalmu.

 

Dabiski, ka es tam nepievērsu nekādu nozīmi, un sestdienas rītā viņš devās uz vasarnīcu. Taču nolēmu lieki netērēt laiku un izdomāju, sakopt māju, pagatavot ēdienu uz dažām dienām un sākt darīt ierastos darbus. Diena paskrēja ātri un bija laiks gatavoties draudzenes dzimšanas dienas ballītei.

LASI VĒL: Miglāne stāsta, cik daudz naudas piedāvāts par viņas kailfoto

Ātri uzliku grimu, saģērbos un izsaucu taksi, lai dotos pie draudzenes. Viņa svinēja viņu savu dzimšanas dienu labā restorānā. Draudzene uz svētkiem bija aicinājusi daudzus cilvēkus. Pēc kāda laika es sapratu, ka jūtos mazliet neērti, jo tur bija tik daudz cilvēku. Nolēmu, ka, ja esmu tā saposusies, izdarīšu ko tādu, kas pārsteigs manu vīru. Nolēmām pa ceļam nopirkt pudeli šampanieša, lai izbaudītu viens otra kompāniju.

Tieši tobrīd man piezvanīja vasarnīcas kaimiņš un teica …

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment