Rudenī atnesu pilnas kabatas ar kastaņiem un iemetu tos verdošā ūdenī. To man iemācīja kāds vecs dziednieks

Kā pagatavot kastaņu tinktūru

Lai pagatavotu nelielu porciju šīs tinktūras, jums būs nepieciešami tikai 10-12 kastaņi. Šādu daudzumu var viegli savākt, vienkārši pastaigājoties pa parku rudenī. Kad esat mājās, pārlejiet tos ar verdošu ūdeni un atstājiet uz pāris minūtēm. Pēc tam ūdeni notecina un kastaņus nosusina.

Lasi vēl: Triks, kā neticami ātri un viegli atvērt burku

Tad sagriež tos ceturtdaļās un ievieto stikla burkā, kuru hermētiski noslēdz. Pārgrieztos kastaņus pārlej ar 500 ml šņabja. Visu labi samaisa, burku aizver un uz 30 dienām novieto vēsā vietā. Gatavs!

Tinktūru var lietot dažādos veidos. Vai arī izšķīdināt 5 ml līdzekļa ūdenī un lietot 2 reizes dienā starp ēdienreizēm. Tas uzlabos gremošanās sistēmas darbu, stiprinās imunitāti un sniegs papildu enerģiju. Taču atcerieties, ka pirms kastaņu tinktūras lietošanas noteikti jākonsultējas ar savu ārstu.

Lasi vēl: Viens produkts, kuru restorānos pievieno kotletēm maizes vietā

Starp citu, šādu tinktūru ne tikai dzer, bet lieto arī ārīgai lietošanai. Kokvilnas diski tiek samitrināti kastaņu līdzeklī un ar tiem tiek iesmērētas sāpīgās locītavas. Tas palīdz arī novērst pārmērīgu pietūkumu un atbrīvoties no krampjiem. Lieliski palīdzēs tikt galā ar locītavu sāpēm!

Lasi arī: Vai vīrietim ir vajadzīgas attiecības ar sievieti, kurai pāri 45? Domāju, ka nē

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment