Rūdolfa Plēpa dzīvē notikušas pārmaiņas

Kā šobrīd tiek ziņots, viņi savas dienas pavada pansionātā.

Par savu ikdienu viņš nesen stāstīja žurnālam “Vakaras ziņas”. Plēpis: Tagad jau bez piecdesmit eiro neviena ārsta durvis nevar atvērt.

 

Žurnālists Arnis Krauze pirms neilga laika ticies ar Plėpi. Viņu tikšanās reizē aktieris citēja Rūdolfa Blaumaņa savulaik teikto.

 

Zīmīgas domas un atziņas.

 

“Visas smagās bēdas, žēlabas, kas draud un ēdas, visa melnā nelaime, kas draud, jāpārcieš un jānoraud, vieniem lemtas miera mājas, citi dzīves vidū stājas meklēt prieka, bēdas, ko tā rieš, jānoraud un jāpārcieš. Ticību, cerību un mīlestību!”

 

VIDEO:

 

LASI VĒL: Pasaulē pirmajiem septiņīšiem jau 23 gadi. Kāda ir izveidojusies viņu dzīve

Ieraksta komentētājiem bija tikai uzslavas par aktieri Ansis: Rūdolfs Plēpis, kurš bija pirmais aktieris, kurš apmeklēja Mežaparka 42. vidusskolu un uzstājās skolēniem.

Mēs visi smējāmies. Paldies! Aiga: Es labprāt dzirdētu Plēpja balsi radio, nevis pansionātā. Man viņu ļoti žēl, viņš ir lielisks aktieris un ļoti talantīgs. Viņa balss man atsauc atmiņā bērnības atmiņas. Ceru, ka viņam pietiks izturības un veselības, lai turpinātu!

 

Tā balss, klausīties un klausīties. Anda: Sirsnīgs raidījums, un Plēpja balss ir tik īpaša, laikam tāpēc, ka bērnības atmiņas. Zigmunds: Izcils aktieris

 

Vēlam Rūdolfam stipru veselību, mīlestību un laimi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment