6 džemperi, kas padara sievieti vecāku pēc 45 – 50 gadu vecuma sasniegšanas

Daudzām sievietēm 45-50 ir laiks, kad viņas atkal jūtas kā meitenes, taču āriene liecina par ko citu Tas ir vecums, kas var novest pie tā, ka var iestrēgt noteiktā vecuma grupā un kļūt par tanti.

Un nepiemērots apģērbs var likt sievietei izskatīties vecākai, pat spilgtāk nekā parasti. Šeit ir seši džemperu modeļi, no kuriem vajadzētu izvairīties, ja vēlaties izskatīties vislabāk!

 

Modeļi ar ziediem, vecmodīgiem rakstiem un mežģīnēm

Pat ja jūs piesaista šis stils, šāda veida džemperis tikai uzsvērs jūsu vecuma un stila neatbilstību.

Džepmeri ar saīsinātām rokām vai pogājamas jakas

Šī klasika ir tik garlaicīgaDžempervestes bez piedurknēm un sen jau izgājusi no modes. Labāk izvēlēties džemperus ar garām piedurknēm. Jo vienkāršāks džemperis, jo labāk.

 

Bezformīgs trikotāžas džemperis neitrālos toņos

 

No pirmā acu uzmetiena šis modelis var šķist ideāls – tā krāsa var atsvaidzināt jūsu sejas krāsu un nomaskēt jebkādus figūras trūkumus. Bet patiesībā tas izskatās pēc bezveidīgas lupatas, kas liek jūsu sejai izskatīties izteikti bālai. Jāmeklē džemperi ar izteiktākiem siluetiem!

 

 

Džempervestes bez piedurknēm

 

Šī būs klasiska vecmāmiņas jaka ar veclaicīgu piegriezumu un garumu, kā arī novecojušiem krāsu salikumiem.

Modelis ar lielu apkali un dekoratīvu “volānu”

Pārāk apjomīga apkakle var likt sejai izskatīties apaļākai. Vecākām sievietēm vajadzētu izvēlēties minimālākas augšdaļas.

 

Pončo un apmetņi

Esiet uzmanīgi, izvēloties pončo un apmetņus. Ja atrodat modeli ar veiksmīgākām krāsām, tas var piešķirt izskatam rotaļīgumu. Tomēr ir arī pretēji varianti. Tāpēc ir svarīgi būt lietas kursā par sezonas krāsām un aktualitātēm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment